??


Min känsla igår.. men sen kom Nanette och Jim på middag. ❤️ Då blir man alltid på bättre humör. Och efter att de åkt kom Sofia och Goran förbi. Fint avslut på torsdagen helt enkelt.
Idag vaknade jag utav att Duni satt i sängen och sjöng “i ett hur vid skogens slut” och gjorde alla rörelser till. Så söt.
David var redan på jobbet när vi vaknade, känns mycket märkligt.. efter att ha varit bortskämd med att i nästan 6 månader ha haft honom hemma, fått äta frukost och dricka morgon kaffet tillsammans så är han inte det längre. Meeen det är på ett sätt bra också ju. Nu får han pyssla med det han gillar men med folk som kommer lyfta honom och som vill utvecklas. Not the other way around. ?☕️

Så vi har haft en mysig morgon jag och mina små, när Jullis kom upp målade vi naglarna. Duni för första gången, väldigt stolt och tyckte det var väldigt fint.

Skjussade sen Jullis till en bästis som har sleepover party ikväll.
Nu har vi precis duschat jag, Duni och Della ❤️ varmvattnet tog slut ? vi tycker om att duscha varmt här hemma.

David ska ut ikväll och fira Jim ??? så efter nattning av mina små kommer Sofia över på ett glas rött vin och ostar. Såååå mysigt och efterlängtat, längesen vi sågs nu.
I morgon har vi inga planer på dagen, väldigt skönt. Blir förmodligen långa promenader i skogen och lek inne på Dunis rum. Till kvällen kommer Jocke och Åsa. Också lääängesen. ❤️
Söndag, jobba lite och sen bara vara. Kanske bio med Jullis det beror lite på.
Ja, en lugn helg med vänner och familj. Som vanligt skulle man kunna säga. ?
Hoppas ni får en mysig helg ni med ❤️
Puss

Puss Ditte

En kommentar om “??

  1. Lilly says:

    Måste bara säga att du är så otroligt vacker.
    Ha en fin helg med dina hjärtan nu.
    Kramar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.