1 hel månad

Idag blir hon en hel månad min älskade gosnosa, tänk va.. att hon funnits hos oss i en månad nu. Tiden springer iväg och jag bara njuter av varje sekund tillsammans med henne. Hon är magi och kärlek i sin finaste form, helt underbar. Kan drunkna i hennes stora mörkblå ögon, finafina lilla bebis vad vi är glada att det var just du som kom till oss. Att få ett barn är inget som vi tar för givet, det är verkligen en gåva, finaste gåvan i livet.
Duni skötte sig exemplariskt våran första natt ensamma, hon vakande som vanligt vid 12, 04, 07 och somnade om direkt efter att hon ätit. Vid 11 åkte hon och jag för att hämta upp min lillasyster, sen åkte vi in till stan. Nenne bjöd på god fika och sen gick vi till babyproffsen för att köpa en liten insats till badbaljan + en mugghållare att sätta på vagnen. Åkte sen hem till mamma och pappa för lite mera mys och ännu mera fika.
Ikväll är det duschdag för Jullis så jag tänkte att Duni skulle få bada samtidigt och efter det ska vi ( alla mina tjejer och jag ) kolla på barn mästerkockarna som vi missade i går. Pappan kommer inte förens i natt. Vi lääängtar ❤️
C52D162D-222E-47C4-A1BA-5104A2FCA512 BCFC951E-414A-4A9D-8D85-FB98FDA1B69B 6F1D9F9D-E5E6-40FA-9774-4D2C6F17C37A

Puss Ditte

7 kommentarer om “1 hel månad

 1. Ida says:

  Hej ditte!
  Har en bebis som är lika gammal som fina Duni. Det är mitt första barn och jag är så osäker kring amning M.m.
  Min son vaknar ibland var tredje timme på natten (wiho, typ 22.30-02-05-08 för amning) men vissa nätter vaknar han varannan timme och äter mkt oftare.
  Hur gör duni? Har ni några “rutiner”? Tänker att på så här små barn är det bara att ge mat när han vill?
  Dagarna är liknande, ibland vill han bara vara på bröstet och ibland kan det gå 4 timmar emellan.
  Tar Duni napp? Isf några tips kring det? Och när man ska stoppa in nappen? Efter amning?
  Tacksam för svar , stor kram på dig!

  • dittesvanfeldt says:

   Hej ❤️ Stort grattis? Vad mysigt! Hoppas förlossningen gick fint ❤️.
   Jag ammar och ger ersättning, efter att jag fick så ont i ena bröstvårtan så tyckte jag inte att det var så mysigt längre och jag upplevde också att hon inte blev mätt efter amningen. Det funkar bra för oss, tror man ska göra det som känns bäst för en själv. Vi har inga direkta rutiner ännu men jag märker att det är ca 3 timmar mellan amningen/ersättningen, i bland 2.. när de vill äta oftare är det för att de växer och vill öka din mjölkmängd ☺️ Även det helt normalt, de går genom sånna perioder. Vi började med napp när vi började ge flaskan, den ger vi tex i bilbarnstolen om hon är lite ledsen eller när hon ligger i vagnen eller om hon har magknip.. man kan ju även stoppa in den om man märker att de är
   Mätta med ändå ledsna efter maten.. försöker att bara använda den som “tröst” ☺️. Man märker att hon blir lugn och tycker att det är mysigt.
   Hoppas det gav lite svar på dina frågor ? Stor kram

   • Ida says:

    Tack för svar, känner mig lite lugnare när man hör andra berätta, ni känns så jordnära och trygga ❤
    Man tänker så mycket tankar, och speciellt med sömnbrist ?
    Sover du mycket dagtid eller hur gör du efter tuffa nätter?
    Ha en fin dag!
    Kram!

    • dittesvanfeldt says:

     Tack vad gullig du är ❤️
     Jag vet, sömnbristen täääär på en! Nej jag gör inte det, kan inte somna under dagen, kunde inte göra det med Della heller.. försöker att vila i sängen i bland när hon sover, släcka ner och sätta på en film. Vi har gjort så att jag tar nätterna på vardagarna och David tar helgerna, då får jag “vila ut” även om jag vaknar så fixar han men nya blöjor och ger ersättning så jag bara kan ligga och försöka somna om. Det är väldigt skönt.
     Kramar ❤️

     • Ida says:

      Såå svårt att vara trött ? Men man klarar det. Kan dock ibland ha lite ångest för natten.. svårt för sambon att “hjälpa till” när det är jag som har maten. ? Hur mycket ammar du då? Lite innan hon får ersättning? Så tacksam för att du svarar, du/ni verkar vara toppen! ❤

  • dittesvanfeldt says:

   Mössan är från Newbie, tröjja från Hm exclusiv collection, jumpsuit från kongeslojd ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.