1 november

Hej fina ni!
Vill såklart börja med att tacka er alla för alla fina kommentarer, sms och mail som haglat in sen inlägget i går ❤️?? Tusen tack. Så glada här hemma, hela familjen. Vi njuter och tar tillvara på stunden. Nästan varje kväll vill Julli lyssna på magen, mysigt tycker jag även om hon inte kan känna något än.. men snart så. Jag känner sparkar tydligare och tydligare nu, en väldigt speciell känsla då jag inte tycker att jag känt så här starkt förut med de andra graviditeterna. ❤️?? En annan kvällsrutin är att smörja in magen med olja som jag köpte sist jag var på Yasuragi och tog en 75 minuters gravid massage. ?? Nästan alltid när vi ligger i sängen för att sova så känner jag små buffar, så himla mysigt! Samma sak på morgonen när jag vaknar, i morse låg vi länge i sängen, massa buffar och knuffar. Mitt november kunde inte starta bättre.
Jag och Julli åt frukost framför tvn och åkte sen hem till bästis för pyssel och mys. Drack varm choklad och myste framför en film innan vi åkte till farmor som Julli skulle shoppa lite med. Jag och Truls åkte vidare till Gullvivans blomsterhandel, köpte lite av varje, kan visa i morgon ? Blir mörk fort nu. När vi kom hem möttes vi av Kalle och Leo ❤️ Så nu sitter vi och fikar i soffan med Della.
Finfin dag! Hoppas eran varit detsamma trots regnrusket.
IMG_3816 IMG_3817 IMG_3818
IMG_3812 IMG_3815

Puss Ditte

3 kommentarer om “1 november

  1. Diana - "La madre" says:

    OMG vad glad jag blir för din skull!!! Du är gravid igen, omg omg, grattis vackra Ditte. Stort jättegrattis och självklart kommer allt att gå bra. Nu skriver jag inte under rätt inlägg men sak samma, grattis ändå. <3 <3 <3

  2. Stefanie says:

    Hej Ditte.
    Chokladen ser så fantastiskt gott ut ? Får jag fråga dig efter din recept? Aanvänder äkta chokladpulver? Vispa du normala grädde till det?
    /Stefanie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.