1 oktober

Kvällen i går bjöd på massa familjemys ❤️ Jag och David lagade maten tillsammans medans Julli var på handbollsträning. När hon kom hem åt vi löjromstoast med créme fraiche, rödlök och citron + lite salt och peppar. Efter det åt vi hummer pastan, mums ??? Vad mörkt det blir snabbt nu på kvällarna! Måste köpa fler lampor till köket omgående. När vi hade stökat undan i köket och gått med Truls en vända så var det dax för Idol mys i soffan, Della hade köpt en varsin klubba till henne och Jouline som de glatt mumsade på. Sötnosar. Så mysigt att vara samlade alla tillsammans ❤️ Borta bra men hemma alla i soffan bäst kom vi fram till allihopa.
image image
image image
image image image
I morse tog vi sovmorgon, åt frukost och sen kom Alice som Julli skulle leka med och min mormor & morfar. Fantastiskt väder som vi tagit till vara på, på bästa sätt ute i trädgården. Det blir så fint så fint, vi har planterat blå krokus som morfar köpt och flyttat  blå stjärnor har vi också planterat där vårsolen är som härligast. Kommer bli så fint! Fikat på god rulltårta ute i solen och mot eftermiddagen så satte vi oss längst husväggen i solen och drack en varsin öl och åt gröna oliver med kärnor ?? har fått färg idag, det känns.
Nu ska jag hoppa in i duschen och snart ska vi iväg till vänner på spelkväll, Julli är otålig och tycker vi kan gå nu med detsamma. ?❤️
Hoppas ni haft en bra lördag hittills ???

Puss Ditte

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.