1000 gånger

Hej finisar ❤️
Tisdag, dagarna susar iväg. Idag började vi morgonen hemma hos mamma & pappa. Jag, Duni och Nenne gick en prommis i morse, en lång härlig en. Räknade ihop lite snabbt att jag snittar 3 promenader om dagen med Duni och har så gjort sen hon kom.. det blir 1000 promenader hittills. Haha jösses vad vi gått! Jag älskar det. Oavsett väder så tar vi oss ut, jag måste.. för att få lite energi. Hur trött jag en är så måste vi ut, hon sover så gott i sin vagn och jag blir piggare.. winwin. ❤️?
Efter promenaden kom mamma hem från gymet ❤️ vi åt lunch och gick sen ut igen. På en till långprommis, Duni sov skönt i en timme medans vi kunde gå in och fika. ❤️ älskar de här dagarna tillsammans.
Det är så kul att umgås med Duni nu, hon blev mer och mer sin egen person och hon lär sig saker sååå snabbt nu. Hon härmar tex David när han pratar i telefon, sätter sin lilla hand mot örat och skriker “yayaya baaabaa wwwaaa” som att hon pratar i telefonen. ??❤️ Hon har börjar säga “jaaaaa” och “neeecsh” och “ajaj” “Mama” & “babba”.
När vi åkte hem så säg jag Jullis och Moa på vägen, plockade upp dem och åkte sen hem för att äta mellis innan handbollen.
Nu har vi precis ätit middag och första dagen på länge känner jag mig okej, inte öronbedövande trött.
Jag hoppas eran dag varit fin❤️

Puss Ditte

6 kommentarer om “1000 gånger

 1. Madeleine says:

  Vad härligt det låter att få så mycket vardagsmotion! Så bra förebild. Hur långt och länge brukar du promenera? Går du snabba powerwalks eller mer behaglig lunk? Brukar du lyssna på något – poddar, ljudböcker eller musik? 🙂 Kul att höra!

  • dittesvanfeldt says:

   Åh tack vad glad jag blir ❤️ går ca 40 min i lagom takt. I bland lunkar jag och i bland går jag lite snabbare.. beror på känslan just då. I bland lyssnar jag på Alex & Sigge men oftast lyssnar jag bara på naturen. ❤️❤️❤️

 2. jungfrumamma86 says:

  Lilla Duni :). Håller i kopplet hihi. Älskar den där åldern verkligen. Men typ från 10 månader upp till 3 år är ju de mest guligaste åren tycker jag. Det måste nog bero på att de växer och utvecklas så snabbt under denna tid att det händer väldigt mycket på så kort tid. Vilket gör att man reagerar på de nya sakerna de har för sig 😀

 3. Sandra says:

  Kan du visa bärsjalen du köpte nyligen :)? Kanske skriva lite tips och erfarenheter av bärsjal..?
  Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.