Det är okej att vara…

Gulle ni, blir så himla glad utav alla fina meddelanden, kommentarer och pepp ni skickar till mig ❤️❤️❤️?? Tusen tack! ❤️ Man kan rösta fram till 12 november ? så sprid gärna detta Vidare ❤️. 
Idag var en bättre dag än i går, pms får hell gjorde att livet kändes lite tungt och även ett personalmöte med assistenterna angående Dellas höftoperation. Det känns hemskt tungt, jag är livrädd om jag ska vara ärlig. Gråter på kvällarna när alla somnat, för att jag är rädd. Hemskt rädd, tänker massa katastrof tankar samtidigt som jag försöker övertala mig själv om att allt kommer att gå bra, det måste det. Hur som så är allt lite jobbigt just nu, mycket pga just oron kring detta. Men dagen idag har varit bra, började med frukost hemma, pussa på Della och åkte sen för att hämta upp mamma och sen åka in till stan för att träffa Charlotte ❤️ så mycket bra energi och massa härligt pepp inför framtiden! Precis vad vi behövde nu ❤️??. 

Åkte sen hem till mamma & pappa igen, åt lunch och gick sen en härlig prommis i solen tillsamman med lillasyster, min älskade lillasyster. ❤️ Herrehjärtanes vad jag är tacksam över att jag har de föräldrar jag har och att jag har min lillasyster, världens finaste på både in och utsidan! Klok som en bok dessutom. ❤️ 

Åkte hem, drack en kaffe och stickade lite på golvet medans Duni lekte med sina klossar. Mycket kul när jag bygger upp och hon får riva ner ?❤️. 


Jullis kom hem lite senare idag för hon oxh farmorn var på stan. ❤️ David köpte med sig Thaimat hem ❤️. 
Kvällskaffet dracks på golvet i köket ikväll, Della sjöng för Duni och jag försöker att njuta av dessa stunder så mycket det bara går. Så himla kär i min lilla familj, i våra assistenter och i livet. Även om det i bland känns fruktansvärt orättvist så är det samtidigt förbaskat jäkla fint också! 
Avslutar kvällen med ett glas vatten, tända ljus, musik och lite stickning. 

Puss på er ❤️ 

Puss Ditte

En kommentar om “Det är okej att vara…

  1. Elin says:

    Du verkar är så fantastisk. Av det jag läser i din blogg. Fina familjen. Har lagt en röst på dig. Ni inspirerar! Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.