19/10-16

God morgon ? Började denna morgon med tänd brasa och frukost sittandes inlindade i filtar på matten i vardagsrummet. Vi är riktiga fryslortar jag och Julli. Brasan är våran bästa mysgrejj här hemma, älskar den! Idag var vi väldigt trötta allihopa när det var dax att gå upp, hade varit skönt med helg och sovmorgon nu konstaterade vi.. onsdag idag så bara två dagar kvar till skön sovis. ☺️
Vi hade en bra dag i går också, på kvällen kom Nanette och Jim, Ann-Sofie och Göran och Kalle på middag. Della hjälpte mig att laga maten i sitt ståskal ❤️ Så duktig! För bara några veckor sen så skrek hon mest när hon stod i ståskalet men nu går det mycket bättre. Allt handlar såklart om att vänja sig, vi kör bara korta stunder och lyssnar alltid på henne. Blir det jobbigt ja då får man komma ut ur det såklart, tiderna bli längre och längre innan hon säger till ❤️ Sakta men säkert ❤️ Blev lite senare än tänkt så spelkvällarna fick vi tyvärr skjuta upp. Ska försöka stöka undan så mycket som möjligt som står på jobbschemat idag så jag kan åka hem och spela med Jouline efter skolan. Så nu drar vi igång den här dagen. Och som jag skrev i går, idag kommer min mamms papps och lillasyster hem! Äntligen ❤️❤️❤️❤️❤️ Vi har saknat och längtat så.
Hoppas ni får en toppen Onsdag ?
 
Dagens flätbild ???
IMG_2960 IMG_2961

Puss Ditte

En kommentar om “19/10-16

  1. Anneli says:

    Hej!
    Jag har försökt kontakta dig via ditt företag angående en beställning som jag gjorde i september. Har jag kanske fel e-postadress eller hur lång är leveransen (till Finland) på dina underbart vackra prints?
    Snygg fläta, förresten…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.