20 år

Idag har vi firat kärleken hela dagen, min mamma och pappa firar 20 årig bröllopsdag idag och i morgon firar dom 32 år som ett par. Helt sjukt fina är dom. Mina förebilder i livet ❤️ Vi åkte in till Stockholm vid halv 10 i morse, bara jag, lillasyster och mamma & pappa ❤️ Gick till Italiano för super god fika ( ett favvo ställe )

image

sen promenerade vi i solen längs Skeppsholmen ?☀️?? vilket väder!!! Och vilken dag vi haft, underbar ❤️ Så himla mysigt! De hade bokat bord på Verandan på Grand Hotell ? Alltså maten! Sååååå god! Jag tog Halstrad Gös med mandelpotatispuré, kantareller, halstrad havskräfta och tomatvinaigrette. ?? ja ni hör ju. Kolla vad fina föräldrar jag har, påriktigt. Finast i världen.

image

image image image

Till efterrätt tog vi alla Créme brule, proppmätta promenerade vi sen längds stan upp till Östermalmshallen ??? Köpte med mig hallon, blåbär och nötter/torkad frukt hem. Vet några som kommer bli glada ☺️ Sen gick vi lite till och köpte en juice var.

image

Ni ligger jag trött som få men väldigt lycklig i soffan hemma tillsammans med mitt lilla gos Della, vi väntar på att resten av familjen ska komma hem. Julli är hos kompis och David & Truls är på jobbet. Ikväll kommer Sofia & Tom på middag. Älskar den här dagen ?❤️

Hoppas ni haft en finfin onsdag ?

Puss Ditte

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.