2022

Gott nytt år ✨🙏🏻🤍

Jag tror att alla ni som hängt med mig här under året förstår att 2021 inte varit vårat bästa år utan snarare tvärt om. Det Absolut värsta året i mitt liv har det varit. Så mörkt, tungt och fyllt med så mycket smärta. Så mycket tårar och gråt och skrik och sorg, outgrundlig sorg har det varit. Såklart inte bara.. det har funnit mycket kärlek också, väldigt mycket kärlek och värme och omtanke.

Della dog och på ett sätt gjorde jag nog också det då. Jag är trasig, någon väldigt viktig och otroligt värdefull fattas mig, min dotter.

Jag har haft väldigt svårt att hitta rätt igen efter att hon lämnade oss, famlar efter stigen som Jag så tydligt vandrade på tillsammans med henne. Jag är vilse. Men jag hoppas, att det nya året kommer hjälpa mig att finna den igen. Hitta hem, igen. Fast utan en viktig pusselbit. Alltid med oss men ändå inte.

Jag hoppas och önskar mig ett lugnt år för vår lilla familj. Men lugnt menar jag frid.. inget drama, inget stök, ingen mer sorg förutom den som redan är. Fokus på rätt saker helt enkelt, fokus på att läka.
För lugnt är det egentligen aldrig i familjen svanfeldt, ingen utav oss kan sitta still utan att rastlösheten börjar krypa i kroppen, vi gillar när det hände saker. Så jag ser väldigt mycket fram i mot husbygge, resor inom Sverige, utveckla företaget och sätta nya mål, både privat och på jobbet.


Det blev väldigt sent för oss i går 🙈 som vanligt vis brukar sova vid 21.. 02.00 somnade vi efter att ha hämtat upp Jullis inne i Uppsala 🤍

Det blev en fin kväll med mycket skratt, god mat och spel. Helt i min smak. ✨

Idag har vi segat, åt inte frukost förens långt efter 10 och sen har vi legat i soffan, kollat film, läst bok och skjutsat Duni till mamma & pappa för hon var minsann less på oss och ville till mormor och morfar.

Jag ska göra David sällskap i köket, det blir tapas till middag, sen ska jag lägga mig i sängen igen. Börjat läsa en av mina julklappar ”löpa varg” och tycker det verkar jätte bra. 👌🏼 Märker dock att jag inte ha något bra läsljus så jag beställde en läslampa på rean hos länna möbler. En som jag velat ha länge så det passade sig ju jätte bra.

Puss Ditte

2 kommentarer om “2022

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.