30 år

Sen har jag ju fyllt år och. 30 år dessutom. ??❤️

Som jag skrev på instagram, så galet tacksam över allt fint jag har i livet. Min familj och mina vänner, att få vara frisk och att få bli ett år äldre. Känns verkligen bara fantastiskt. När jag var yngre hade jag lite åldersnoja. Men den är som bortblåst.

I måndags när jag fyllde så kändes det som att jag redan hade fyllt år.. har ju lixom redan blivit firad på bästa sätt med en BRAK fest. ???❤️ Meeen det bara fortsatte.

Har fått så många frågor om vad jag fick i present och tips på vad man kan ge i 30års present.

Utav två av mina bästisar fick jag en spa helg på krusenberg. SUPER mysigt. ❤️❤️ Utav min lillasyster och Niklas fick jag en ring som jag önskar mig från Maria Nilsdotter. ???

Utav mamma och pappa fick jag en spahelg med yoga och meditationsklasser (tillsammans med mamma) ???❤️ Ser så fram i mot det.

Och ett par svarta diamantörhängen. ? Från Färnet ( hon som gjort våra förlovnings och giftas ringar ) ❤️

Utav mormor och morfar fick jag ett guldhalsband som morfar köpt när han var i Kanada och besökte British Colombia. ? Det är små bankade guldklimpar. ?

Utav Malin fick jag en heldag med Drejning tillsammans med henne. Äntligen ska vi göra det ?? så kul!

Och utav min älskade man så fick jag ( förutom jordens bästa överrasknings party ) min Drömfåtölj. ?❤️ Hur fin är inte du! Och som du har överraskat mig den här sommaren! Jag äääälskar dig. Om ca två veckor står den här hemma hos oss.

Och så får man ju köpa något till sig själv också om man fyller år.. så jag beställde en Bobo tavla till vårat nya sovrum. Jag och David, och favorit kaffemuggen. ?❤️☕️?

Sen har jag fått masssssvis med varma kramar och kärlek. Långa goda middagar tillsammans med vänner och familj och dessutom en frisk Della. Heeeela sommaren. Vad mer kan man önska sig. ??❤️ INGET. Som sagt, så otroligt tacksam över allt fint som livet hittills har gett mig.

PUSS på er.

Puss Ditte

2 kommentarer om “30 år

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.