5 bilder från veckan

Så här sover vi alltid, jag och Bosse. Han ska vara nära nära på kudden bredvid mitt huvud och jag älskar honom för det.


I fredags gjorde vi skolval åt Duni. Hon börjar F klass till hösten och det känns mycket märkligt att vi inte kommer ha något litet förskolebarn här hemma längre. Helt klart blandade känslor inför det. 🙃❤️

Jag tog mig äntligen iväg på synundersökning, har fått så himla ont i huvudet när jag läser.. och är tydligen översynt så det var ju inte så konstigt. Provade ut tre par glasögon. Och längtar tills dom kommer.

Åt lunch och fikade hos mormor & morfar, semlor.. älskar semlor och mormor och morfar.

Hittade en gammal bild på mig och Duni och blev gråtig. Hon är världens sötaste och jag hade väldigt långt hår. 🥺❤️

Puss Ditte

En kommentar om “5 bilder från veckan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.