5 människotyper som jag inte alls förstår mig på

Nr.1
Folk som tycker att det är okej att vara hur jäkla sårande och förolämpande som helst för att det ”är bra att vara rak och ärlig”. Och sen ursäkta sig med att ” alla klarar ju tyvärr inte av det ” Eh nej?! För du är bara jäkligt dum, egoistisk och känslokall! Har du inget snäll att säga kan du lika gärna vara tyst för det går faktiskt att vara “rak och ärlig” och fortfarande vara snäll!
Nr.2
Ni som tar er tiden att gå in på en blogg, läsa ett inlägg, ta er tid. Jag vill verkligen poängtera : TA av eran egen värdefulla tid för att sen skriva en kommentar som bara skriker avdunsjuka och enbart är ämnad för att såra. Er förstår jag mig inte överhuvudtaget på alls! Eller jo en sak förstår jag och det är att ni tråkigt nog mår väldigt dåligt själva och förmodligen egentligen skulle behöva en varm kram. ❣️
Nr.3
Människor som inte kan glädjas åt andra och som inte kan ge andra beröm. What’s up whit that lixom?! Orkar inte.
Nr.4
Människor som nyser & hostar rakt ut i luften. På riktigt?! Så äckligt. ??
Nr.5
Sist men inte minst, folk som inte hälsar på barn! Oavsett ålder.. HALLÅ hur vill vi att nästa generation ska bli? Trevliga… behandla dem då trevligt och med lika stor respekt som en vuxen människa! Sunt förnuft kan en tycka men ack så ofta detta händer. Kan bli tokig på det.. speciellt när det kommer till min prinsessa Della. Varför i hela fridens namn skulle hon inte vilja bli hälsad på? Ett glatt hej kan göra så otroligt mycket. Jag hälsar på allt och alla vart jag en är, om så i hissen eller ute på promenad. Det är trevligt enligt mig och jag hoppas och tror att de jag stöter på också tycker det. ❤️
Sprid lite mer kärlek lixom! ??❣️

Puss Ditte

16 kommentarer om “5 människotyper som jag inte alls förstår mig på

 1. Mai says:

  Så fint skrivet. Kan hålla med dig, svårt att behöva mötas med såna människor i dagligen. Tur att det finns snälla och fina människor som bryr. Kram till dig och din fina familj ?

 2. Mathilda says:

  Håller med på alla punkter! Finns så många bittra knäppisar.
  Älskar citatet längst ned också??

 3. Emma says:

  Dom 4 första är sorgliga människor men den sista sånna vill jag ge en smäll i ansiktet, med en stol typ.

 4. Hanna says:

  Håller med dig helt och hållet.. den sista punkten gör mig så IRRITERAD! Var på vårdcentralen med min 14 månaders dotter i veckan, hon är jätte glad och gillar alla människor hon ser. Hejar på några äldre damer som sitter i väntrummet, och de vänder sig om och blänger?!?!?! Min Lilla flicka fortsätter och säga hej, och de bara stirrar.. gjorde mig så arg!! Som tur var fanns det en snäll gammal farbror som gärna pratade med henne..
  Kram till dig/er!

 5. Annelie says:

  Hade så gärna hejat på Della, hon verkar så fin . O låt inte onda ord få dig att tvivla på ditt starka fina du❤️

 6. Jessica says:

  Håller med om alla!!Dom som gör mig mest förbannad är dom som inte hälsar på barn?Vet inte hur många ggr mina söner har hälsat på människor som bara glor tillbaka även om dom säger hej 10ggr.och detta är oftast barnfamiljer dom om någon borde förstå att barnet blir ledsen när ingen hälsar tillbaka.Vi brukar skoja bort det och säga att dom har öronen fulla med vax så dom inte hörde??

 7. Jessica says:

  Håller med om alla!!Dom som gör mig mest förbannad är dom som inte hälsar på barn?Vet inte hur många ggr mina söner har hälsat på människor som bara glor tillbaka även om dom säger hej 10ggr.och detta är oftast barnfamiljer. Dom om några borde förstå att barnet blir ledsen när ingen hälsar tillbaka.Vi brukar skoja bort det och säga att dom har öronen fulla med vax så dom inte hörde??

 8. Jungfrumamma says:

  Håller verkligen med dig! Jag tror att det finns två anledningar till att folk inte hälsar på barn. Det ena är att de helt enkelt är för upptagna i sig själv eller situationen att de glömmer bort att barnet ens existerar i den befintliga situationen. Eller det andra, för att vissa människor inte vet HUR de ska uppföra sig kring barnet av olika anledningar – antingen för att de är oerfarna eller obekväma. Många är nog rädda att de ska säga fel saker eller göra bort sig lite i sitt sätt att uttrycka sig. Tyvärr vill de nog väl men det blir fel ändå. Men jag är beredd att hålla med om att “agera” över huvudet på barn är inte pedagogiskt

 9. Karin says:

  Håller helt med om alla punkter! Det där är människor som inte fått någon uppfostran och som saknar vanligt vett ? Kram på er!

 10. Catya says:

  Hear hear! ?
  (Jag kan förmodligen rabbla ungefär ett 50-tal typer av människor till som jag verkligen inte ens förstår hur de har mage att kliva upp ur sängen om mornarna…) ?

 11. Mikaela says:

  Du måste bara läsa boken “omgiven av idioter”, den fick mig att förstå varför vissa människor tycks… komma från en annan planet pga hur de beter sig. Kan varmt rekommenderas! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.