5 saker David älskar

Min fina man, min trygghet här i livet. ❤️
❤️ David älskar oss, familjen. Han gör allt för oss.. våran lejonpappa. Världens bästa. Han är så otroligt mån om att vi alla mår bra och är glada.
❤️ David älskar kaffe ? surprised?! Känner ingen större kaffe nörd än honom. Med all rätt.. han har ju lixom vuxit upp med kaffe.
❤️ David älskar att P R A T A. Aldrig en tyst minut i närheten av honom. Dessutom så skulle han kunna sälja sand i öknen, jäkligt dyrt skulle det bli också. Så tacksam för hans talförmåga! Den har räddat oss och Della många gånger på sjukhuset. ❤️
❤️ David älskar kläder, han är väldigt mode intresserad och bryr sig mycket om hur han ser ut/ vad han har för kläder på sig.
❤️ David älskar att dansa, flumma runt och få oss att skratta. Vilket han är väldigt bra på ?? vi skrattar väldigt mycket tillsammans, en sak jag verkligen uppskattar❣️
jag Ä L S K A R dig❣️ Min bästa person i livet.

Puss Ditte

5 kommentarer om “5 saker David älskar

  1. Emmeli, Lillafrun says:

    Å jag tror jag smäller av. Besitter visserligen garanterat gravidhormoner för minst tre personer.. men nä; ni är fantastiska och jag blir alldeles gråtig av dina ord och dom vackra bilderna. Heja er och kärleken!

  2. Gen says:

    Hej
    Jag vill bara säga att ni är ett underbart vackert par o hurra för eran kärlek o era underbara flickor Det jag verkligen hoppas är att eran lilla sjuka flicka ska få må så bra som möjligt hon har dom bästa föräldrar o det betyder mycket för henne Massa Kramar till hela familjen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.