5 saker Jullis älskar

❤️Jouline älskar att läsa böcker, hon är en riktig liten bokmal.. hon slukar böcker. Helst ska de vara lite läskiga och väldigt spännande då kan hon försvinna in i bokens värld i flera timmar i sträck.. i bland får man tjata på henne för att hon ska ta en liten paus.
❤️ Jouline älskar att spela handboll, det är så kul att se hur pepp hon är under matcher. Hon kämpar på så bra och är en fin lagkamrat och motståndare. ?? viktigt i lagsport tycker jag.
❤️ Jouline älskar att pilla i håret, när hon var liten hade hon med sig en peruk till dagis för att ha under vilan.. ?? hon snurrade lixom sitt lilla finger i håret och tyckte det var väldigt mysigt. Ofta när man nattade henne så snurrade hon fast fingret i håret på mig och David. En gång fick vi klippa loss det ? Det här sitter kvar fortfarande, inte lika mycket men hon gillar att fläta och snurra lite fortfarande.
❤️ Jouline älskar att bara vara, bästa enligt henne är när vi på helgen bara är hemma.. familjen tillsammans. Hon har alltid varit väldigt mån om att hela familjen ska vara samlad, att vara nära och kramas och att ha alla hemma är viktigt för henne. ??❤️
❤️ Jouline älskar att sova hos mormor & morfar. Det är bättre än på det lyxigaste hotellen enligt henne. Bra betyg kan en tycka. Och jag kan inte annat än att hålla med henne.
Tack för att jag fick bli din & du min. Du är en av mina stoltaste delar i livet ❣️

Puss Ditte

10 kommentarer om “5 saker Jullis älskar

 1. Carolina says:

  Sååå fint! Jag har förstått att hon inte är din biologiska dotter, hur kom det sig att ni fick varandra? ?

 2. Ullis says:

  Blir alldeles varm i hjärtat av det du skriver. Så underbart o se er kärlek till varandra. Kommer själv från en familj där mina föräldrar hade barn med sig in i förhållandet, o det har inte varit lika fint kan jag säga.

 3. Lind says:

  Så himla fint! Hon verkar vara en riktig toppen tjej med ett stort hjärta precis som sin mamma!

 4. Agnes says:

  Träffade henne, 99% säker, och hennes kompis inne på Gina Tricot där jag jobbar idag och herregud vilken gullig dotter ni har! Hon kommer bli något stort en dag, henne kan ni verkligen vara stolta över. ?

  • dittesvanfeldt says:

   Åh ja det var säkert dem du såg, vi var på stan idag ? Blir alldeles rörd utav din kommentar. Tack snälla ??❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.