9 månader med litet Dun

Yes, det känns helt sinnes att jag skriver det.. men nu har hon funnits hos oss i 9 månader våran Duni. Tiden, vart tar den vägen?!
Som jag skrivit så många gånger förut, tiden bara går och du får aldrig tillbaka den.. så ta tillvara på varje dag. ❤️
Hur som, det går fort när man har kul.. Hon ger väldigt mycket skratt och glädje våran lilla solstråle. Morgonen har fått en ny mening sen Duni kom, den startar alltid med ett stort leende. ? även om jag absolut kan erkänna att det är fruktansvärt krävande att ha en liten bebis så är det också det absolut bästa och gosigaste som finns!
Hon Kryper fort fram nu och står själv i några sekunder. Det är så kul att se, varjedag visar hon något nytt. ❤️
Tänk att ett liv försvann och ett nytt kom.. ??❤️ livet, det finns en mening med allt. ( här kan ni läsa om graviditeten vi var tvungna att avbryta i vecka 23 ) Jag är så otroligt glad över att vi vågade en gång till och att det var just Duni som kom till oss, idag för 9 månader sen. ❤️

Puss Ditte

6 kommentarer om “9 månader med litet Dun

  1. Alexandra says:

    Hej Ditte, läser din blogg flitigt efter att en vän sa ”du påminner om en tjej, ert hem och typ allt påminner om en tjej som heter Ditte”. Sen dess följer jag din blogg dagligen. Min prinsessa är född på precis samma dag som Duni och fyllde 9 månader idag med? det läskiga är att jag alltid tyckt min Novelia varit så himla lik Duni fast att dom skiljer lite i färgerna håret mm? du driver en otroligt fin blogg och är en väldig inspiration! Jag har en lillebror som har en obotlig och ovanlig muskelsjukdom. Dock är den inte fullt utvecklad än men otroligt jobbigt att veta att han en dag kommer bli helt rullstolsbunden. Och med er Della så ser man att allt är möjligt, trots att livet är tufft och alldeles för orättvist. Kram på er och god fortsättning.

  2. Matilda Olofsson says:

    Ni är en så vacker familj.
    Känns som det var igår bilderna på lilla Duni florerade på din Instagram och bloggen. Följer dig flitigt och är så inspirerad av dig som person och mamma. Blir jag hälften så fin mamma som du är, så är mina barn lyckligt lottade. Du är fantastisk på alla vis och kärleken till din familj är så så stor. Det lyser om dig. En lycklig mamma är en underbar mamma. Tack snälla för att du får mig att tro på kärleken och meningen med livet ❤
    Tusen miljoner kramar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.