94cm kärlek

Riktigt bra dag igår. Började med att gå med Jullis till skolan, skönt med en morgonprommis. Sen åkte jag in till stan för att morgon fika med Bella, brie salami macka och en latte på fågelsången. Kollade affärer. Hittade två riktigt sköna bhar att ha i sommar och en boomberjacka till jullis så nu kan vi matcha.  Åkte sen hem till Bästis i Funbo, drack kaffe och skrattade i solen. 

Sen var det dax att hämta upp min minsta älskling på regnbågen för att åka till hab på Dietistbesök, hon var så trött.. dålig natt med bara några timmars sömn. Direkt efter mätning och vägning somnade hon på mig, som en lite koalabjörn, 94 cm lång och 15,6 kg.. i en timme satt vi och pratade om hur vi skulle lägga upp maten under hennes dygn, hur mycket vatten hon ska få osv.. Jösses. Vi kom tillslut fram till hur vi ska göra och jag tror det kommer bli riktigt bra, middagen kommer hon att äta vid ca samma tid som vi gör, vilket jag är så glad över! Innan har den varit vid 19.30 ( då är det läggning för jullis ) så vi får lixom inte den där mysiga familjetiden vid middagen, alla tillsammans. Nu kommer vi få det

Åkte hem för att hämta jullis på skolan, Frågade hur dagen hade varit.. Jättttte bra. Skönt! Vi bestämde oss för att åka och kolla flygplan och äta middag på arlanda. Mys. Och nu känns det som att våren är påväg påriktigt!

Puss Ditte

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.