Åh herrejösses

Hej ❣️

Vilken härlig dag vi haft! Solen och värmen är ju verkligen så välkommen nu. ?

Är på jakt efter bikinis… tycker att det är så svårt att hitta fina. Vi åker snart, på en veckas solsemester tillsammans med min mamma, pappa & lillasyster. Dröm!!! Och då vill jag ha lite nya bikinis som jag såklart sen kan använda här hemma hela sommaren vid poolen. ? har ni några bra tips på vart man kan hitta fina men framför allt sköna?

Swosch så var veckan slut.. lite så känns det. Dock haft en väldigt härlig vecka. Lugn, skön utan måsten. I morgon ska jag jobba på förmiddagen och sen åka in till stan för att fixa lite inför lördagen. Min bäääästis fyller nämligen år i morgon och ska ha fest på lördag. ?????

Duni och Gösta. Bästisar.. lika som bär dessutom, på väldigt många sätt ??‍♀️?❤️

Jag har en ganska fin morgonrutin.. efter att jag lämnat Duni på förskolan åker jag ofta hem till Sofia, dricker en kopp kaffe och pratar innan dagen drar i gång på riktigt. ??❤️

Duni har precis somnat, jag ligger bredvid och lyssnar på ljudbok men ska smyga upp och göra i ordning lite kvällsmål. Jag och Jullis ska kolla på en serie, min bästa stund på kvällen. Att landa tillsammans med henne i soffan. ❤️ Vilken är er bästa stund på dagen?

Sov gott när det är dax. PUSS

Puss Ditte

6 kommentarer om “Åh herrejösses

  1. Agnes says:

    Min favoritbikini kommer faktiskt från Stadium. Supersköna trosor som inte visar halva rumpan och som är perfekta när man ska busa med barn, eller en vild dvärgpudel i mitt fall, på stranden ?

  2. Emili says:

    Svårt det där med bästa stunden. Tycker de varierar från dag till dag. Ibland är det frukosten, ibland kvällsläsningen, mys med trötta nyduschade barn eller god natt kramarna. Dagens bästa : Läsa bok tillsammans med äldsta barnet 5år )medans små syskonen somnat för kvällen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.