Åh herrejösses

Tänk va, en “oförskämd” kommentar och sen kom det över 500 DM på insta och kommentarerna även här. Det är så himla fint! Att det är mer kärlek och peppande, mer lyftande än nertryckande. NI är så förbaskat fina. Jag ska svara varenda en utav er. Och tack ??❤️ tusen tack för alla fina ord.
Idag började vi morgonen som de flesta andra, förutom att vi fick sovmorgon till 08. ?? väldigt härligt! Jag gjorde frukost och tände ljus medans Duni och Della kollade på Pippi, Jullis sov och David & Gösta var ute.
Efter frukosten började David och Jullis att göra ett pepparkakshus men det slutade med smulor och en lagom glad 12 åring ?? Såååå vi gör ett nytt försök senare i veckan.

Sen åkte jag och mamma till steninge för att köpa lite grejjer, hämtade upp Jullis påväg hem ( hon hade stått nere på Knivsta julmarknad med handbollslaget och sålds bullar ). Jag köpte saffrans semlor till fikat. Pappa var redan hemma hos oss när vi kom hem.
David stod i köket och lagade gryta, han hann knapp fika för sen skulle han till tåget mot Sthlm och grabb middag hos en vän. Himla fin som gjorde favorit grytan åt oss innan han åkte. Så nu står den och puttrar på spisen sen tre timmar tillbaka. Lyx! ?❤️
Ikväll ska vi alltså ha riktig tjejkväll, så fort jag nattat Duni och Della börjar den. Vi har köpt massa gottit och ska lägga ansiktsmask ( Jullis önskemål ) och kolla på film. Mysigt tycker jag, att hon fortfarande väldigt gärna väljer att vara med mig. Man får njuta av alla tillfällen man får. ❤️

Puss Ditte

En kommentar om “Åh herrejösses

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.