Åh jösses

Nu har vi gjort det.. haha Gud så fjantig man känner sig. Meeeeen det pirrar i min mage av nervositet.. även fast hon är hos mamma och pappa lixom. Tror att första gången är lite jobbig oavsätt om det är hos de bästa personerna i livet man lämnar sin bebis.
Hur kände ni första gången er bebis skulle sova borta? Var ni lika fjompiga som jag och fällde en tår i bilen påväg hem? Ja alltså missförstå mig rätt, det är jag som bett om att Duni ska få sova där. ?❤️ ska bli så himla skönt att få SOVA en hel natt. I sin egen säng. Och jösses vad mysigt det ska bli att åka till mamma och pappa i morgon och pussa på henne igen. Lilla glada älsklingen. ❤️
Nu ska vi lägga oss i sängen, kolla på film och äta popcorn och sooooova. ??❤️
Puss på er

Puss Ditte

6 kommentarer om “Åh jösses

 1. Fllippa says:

  Det var hemskt och skönt på samma gång. Hade sett fram emot att få sova ostört.. men det slutade med att jag låg vaken halva natten iaf ???

 2. Jessica says:

  Vi har inte riktigt kommit dit än mina söner är 3 & 6 år!??Men dom vill inte sova hos någon annan heller så det är inte enbart pga ?mamman(jag)

 3. Carita Nordh says:

  Känns ju tomt såklart men jag tycker det är bra att kunna lämna till människor man litar på.. vi lämnade vår knatte när han var endast 17 dagar.. hemskt anser många men Välbehövligt för oss. Vi var helt slut av flera olika anledningar.. ❤️

 4. Annika says:

  Åh förstår dig ! Min kille sov för första ggn borta i början på december. Hos mina föräldrar. Är 3 år. Hade säkert funkat innan men inte Blivit så. Men han tyckte det var jättekul! ☺hoppas ni alla sov gott inatt !

 5. Caroline Bolgerth says:

  Kunde ni sova när hon var borta nu då ? minns det som igår då vi lämnade första gången, jag sov inte en blund ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.