Åh jösses

Hon kan det där med att skrämmas min Della. Med henne får man ta allt sekund för sekund, minut för minut. För lika snabbt som det är bra kan det bli dåligt, fara för livet. Det är det som är det knepiga med henne, min prinsessa. I går var hur som helst en väldigt bra dag om man jämför med gårdagen. Vilket jag tycker man ska göra, allt som är det minsta bra är BRA, himla bra. Hon har gett oss leenden, pratat på sitt vis och sett lycklig ut i ögonen. Hur man nu kan göra det med ett söndersågat höftben, hon är minst sagt otrolig! Förstår inte, hon vi kunde få en sån liten stark människa. Tänk att hon är våran. ??❤️
Läkarna och personalen på biva är väldigt bra nu, personalen har alltid varit bra. Varma, mjuka, lugna och trygga. Men sist vi var på biva var det inte kul. Det var helt förjävligt minst sagt. David blev hotad mitt i natten att bli utslängd från biva med hjälp av en vakt för att han propsade på att de skulle fortsätta vårda henne. Hör ni vad sjukt? När barn föds gör man precis allt för att rädda deras liv, men sen kan man mycket väl tänka sig att avsluta det. Tack och lov för att det gick bra tillslut, det väcker inga bra minnen när man är nu är där igen. Allt känns väldigt tungt. Men i går kändes sig mamma frisk igen. Usch, som jag saknat dem i detta. Dom brukar alltid vara med och nu äntligen kom dem och pussade på Della, sjung, pratade och man kunde verkligen se hur hon njöt av att ha mormor och morfar där hos sig även om hon var trött. ❤️ dessutom så var ju båda systrarna med idag, ovärdeligt och så viktigt. 
Kolla deras kalufser, lika som bär ❤️❤️????

Vi brukar ”skydda” Jullis från sjukhusvärlden, hon vill inte gärna åka och vara här när Della är sjuk så hon brukar vara hemma hos mamma & pappa eller med vänner. Men nu har hon själv velat följa med och krama Della, se hur hon har det. Det värmer mammahjärtat. Hon är såklart också jätte orolig för sin lillasyster. Tror det var bra att få hälsa på, även om det är jobbigt. Alla tre tjejerna är så duktiga. Duni kan man bara sätta på en filt på golvet så är hon nöjd i flera timmar, Jullis läste bok och Della njöt av att ha hela familjen samlad hos sig ❤️??. 
Vid 15 åkte jag, Jullis & Duni med mamma och pappa hem. Så trött att jag skulle kunna svimma tror jag.. gjorde ett fika stopp hos mormor & morfar. Hemma hos mamma och pappa blev det massa god mat, som vanligt. ❤️ lagom till middagen kom David ❤️ Della hade varit glad och stabil. ??❤️ och väldigt fundersam när hon fått en glass, men åt upp nästan halva ? 

Till förätt fick vi en löjromstoast och en kantarell toast med riven parmensan på toppen. Efter det fick vi en till förätt, scampi med het tomatsås. Sååå gott! ? till varmrätt blev det hälleflundra, blomkålspuré, kokt strimlad morot & Parma skinka i ugn som man krossar och strör över. Efter det åt vi ost och kex. ❤️ så gott och mysigt!!! Sen åkte vi hem, fick lägesrapport från sjukhuset att Della mår bra och sover gott. Så hjärtans skönt!  ❤️ 
Dagen idag har också varit över förväntan bra, Della är så himla stabil och stark! ❤️???? vi har fått flytta ifrån Biva till avdelningen, blandade känslor inför det men hittills har det funkat. Dellas assistenter är världens bästa! ?? våra änglar på jorden. 
Tack och lov för att det går åt rätt håll nu. ??

Puss Ditte

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.