Aj min hjärna

Det här med att lyssna på sin kropp, varför lär jag mig aldrig funderar jag över.. samtidigt som jag varmt klappar mig själv på axeln och tänker att jag faktiskt är ganska bra på att veta mina gränser och vad jag behöver för att må bra. jag vet att jag mår bra av ett lugnare tempo, att jag behöver egentid ”Ditte tid” för att tanka energi. Senaste tiden har det blivit väldigt lite sånt tid och det visar sig ( tillsammans med väldigt mycket annat som stress och oror över saker som jag inte velat dela med mig av här ) i magkatarr och sjukt jobbig PMS den här månaden. Så idag börjar jag och Jullis med yinyoga på kvällen hos bästa Bella igen, jag har också satt av mint 7 minuter mitt på dagen för Mindfulness, satt alarm för att inte glömma mellis mellan frukost, lunch och middag + ta alla promenader med Gösta för då kommer jag ut och får mina 10000 steg om dagen.

Gösta, han är verkligen världens bästa. Finns ingen som honom. 🐑🙏🏻🤍💭 Min pälskling som sitter mer eller mindre som ett plåster på mig från morgon till kväll. Väldigt tacksam över honom.

Nu ska jag göra det sista för idag, sen ska jag hämta Duni hos mamma o pappa 🤍 Till middag ikväll blir det tofu och regnbågssallad med massa gott i. 👌🏻

Puss Ditte

En kommentar om “Aj min hjärna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.