Aj vilken dag

Bakslag delux idag.. ångest till och från hela dagen. Har försökt förstå vart den kommer ifrån, varför. Men bestämde mig sen för att sluta kämpa i mot och bara låta den komma.. (även om det är leskigt) inte behöva ha några varför utan bara acceptera den. Att man inte kan må toppen hela tiden. Och det brukar vara så att efter att man fått kämpa lite extra och sen när det lugnar sig en stund, då reagerar min kropp såhär.. har börjat lära mig det. Så.. idag efter att jag hämtat Duni så åkte hon, Gösta och jag ut till vattnet. Pratade med kossorna och lekte med kottarna i skogen, gjorde små gubbar och byggde en liten by utav pinnar och bark där kottarna fick bo. Och där & då, kan jag inte må annat än bra. ??❤️

PUSS

Puss Ditte

En kommentar om “Aj vilken dag

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.