Aldrig har en bilresa känts så lång

Det blev den kortaste vemdalstrippen någonsin.. i morse vaknade jag av sms från en av assistenterna. Att Della har feber. ( jag med, 39.3 ) så vi har förmodligen samma hon och jag. Men det visste vi ju inte när vi åkte i går, då hade vi ju aldrig åkt.. så vi packade ihop oss igen och började åka hemåt. Aldrig har en bilresa känts så lång.. usch. Känns skit och pannkaka, önskar så att hon inte blev så fruktansvärt dålig så fort hon blir sjuk. ? nu är vi äntligen hemma igen, David gick in till Della på en gång medans jag fixade mat åt våra andra små ❤️ Hatar verkligen att själv vara sjuk när någon annan i familjen blir dålig, speciellt Della. Vill orkar och vill kunna vara med henne. Hoppas verkligen vi klarar av det här själva hemma och slipper åka in till sjukhuset. ??❤️
Tack och lov för lejonpappan i familjen, min trygghet. Han som alltid fixar och gör allt för att vi ska må bra. ❤️
Alltså det var inte alls kul att köra i snökaoset idag, väldigt tacksam över bra bil och tålmodiga barn. Varken Duni eller Jullis klagade en enda gång på att ha behövt åka bil i 12 timmar sammanlagt på typ ett dygn. ❤️❄️? Duktiga tjejer ❣️. Väldigt skönt att vara hemma, vill ju inget annat när Della är dålig..

Puss Ditte

En kommentar om “Aldrig har en bilresa känts så lång

  1. Sabina says:

    Nästan varje gång jag läser dina inlägg får jag gråten i halsen. Gråten i halsen över hur otroligt starka du och din sambo verkar vara. Vilken otrolig kärlek ni ger era barn. Ni är verkligen två otroliga förebilder.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.