Alla borde få ha så fina vänner som jag har

Började morgonen med att lämna lite mer mat till Della sen åkte jag till fågelsången för en frukost/fika med bella vi satt ute i solen från 9-11.30 underbart, idag känns det som sommar. Jag tycker alltid att det är lite jobbigt just där, för där gick jag så ofta under den tiden vi låg inne med Della, kommer ihåg att det var vid svandammen som jag för första gången tänkte att världen fortsätter utanför sjukhuset.. samtidigt som det är en fin plats för att vi har mycket minnen därifrån så är det lite jobbigt. 

Åkte hem och då kom precis Sofia, vi satte oss uppe på altanen, sen har vi typ suttit där hela dagen, mickis och collin kom också. Jag tror att jag fått solsting haha, himla fin dag hur som helst. Nu ska jag hämta min lilla älskling från skolan. Hon undrade vad det var för ställe de skulle till på utflyckten idag, jag berättade att de var som en by där man får se hur det var förr i tiden när grottmänniskorna fanns. då svarar hon ” jaha så då skulle man kunna säga att bussen är en tidsmaskin som tar oss tillbaka i tiden. ” haha mitt smarta lilla hjärta, får min alltid på bra humör.

Puss Ditte

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.