Allt är bara en enda röra

Hej ❤️

Har ni haft en bra dag? Jag började min med att fota samarbeten. Planen för dagen, att checka av massa från min to do list. Första stoppet var hos Arrenius tillsammans med Sofia. BÄSTA kaffet i stan! Tips, till er som verkligen uppskattar gott kaffe. Gå dit. Ni kommer inte ångra er.

Försöker få ihop Dellas rum i huvudet, färger, form, möblering, ljus, lampor osv osv. Men det blir bara en enda röra i mitt huvud. Vill så mycket att det blir totalt stopp. Så Sofia har satt ihop allt. En moodbord efter att jag sagt vad som är viktigt för Della, hur man på bästa sätt kan forma hennes rum så hon får stimuli även där men ändå på ett lugnt och mysigt sätt. Det kommer bli ?? För hon är bäst på det där! ?

Morgonkaffe i solen.

Jag och Gösta har gått en pw, han älskar när vi går på ängarna här.. jag med för den delen. Väldigt fridfullt. Sitter och funderar på vad vi ska äta för middag, inte sugen på något.. så försöker filurs ut vad de andra skulle uppskatta. Rotfrukter i ugn, halloumi och fetaost sås till det. Tror jag blir bra.

Vad äter ni ikväll? Vill ni ha en veckans matlista på bloggen på söndag? Tryck på hjärtat nedanför i såfall. ❤️

Puss

Puss Ditte

5 kommentarer om “Allt är bara en enda röra

  1. Ida says:

    Hej Ditte. Ska absolut åka och dricka kaffe där, ser grymt ut??
    Måste bara få fråga, vart är din camo jacka ifrån, den med päls på huvan, måste bara ha en sån till nästa vinter?
    Mvh Ida

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.