Allt från och med nu

Ser ni att dom tillsammans formar ett hjärta. 🤍😭 Det här brukade vara mina bästa stunder på sommaren, när Della badade med David. Tyngdlöst bara flöt runt med sin lilla arm kring hans hals, med ett leende på läpparna. När David skrev ” när vi ses igen kommer jag aldrig släppa taget om dig ” grät jag hejdlöst.. jag vet precis vad han menar. Det var han och Della, från första stund. Hon låg på hans bröst som en liten groda i flera dygn innan jag orkade ta över, innan jag lixom blev någorlunda klar i huvudet efter operationen och chocken. Då vägde hon bara 700 gram, så liten, så skör, så stark. En av mina största drömmar har alltid varit att få bada med Della i havet. Guppa med henne i vågorna, känna det saltiga vattnet i mot huden, njuta av tyngdlösheten tillsammans. Den slog aldrig in, men jag har många väldigt många andra fina minnen tillsammans med henne. Det gör bara så ont, att tänka på att allt från om med nu är utan henne. Att allt från och med nu är ett före och efter. Att varje dag från den 24 maj är det ännu en dag längre sedan jag fick hålla dig, pussa din panna och känna din doft. 💔
Allt från och med nu är utan dig. Att jag alltid från och med nu är utan en del av mig.

Puss Ditte

2 kommentarer om “Allt från och med nu

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.