Allt runtomkring sprängs

Visst?! Bokstavligt talat! Allt sprängs nu. Ute, värmen gör att naturen verkligen blommar. Vilket har påverkat mig ganska mycket. Både pga pollen, my gaaaad! Men också pga att jag allt blir lite deppig på våren ? eller egentligen i början på varje årstid. Jag är lite känslig för förändringar. Vilket känns i själen. Så jag tror att det är det som påverkat min frånvaro här. Men nu börjar allt känns bra igen. Jag har vant mig vid att det är vår som är på g nu och snart sommar. Det känns underbart. Jag ser väldigt mycket fram i mot den här sommaren.

Måndag idag, jag har bokat in frukost med en vän. Sen ska jag skriva/rita en moodboard angående mitt företag. Vad vill jag? Vad har jag för drömmar? Osv osv. Kul och läskigt, jobbigt och bra.. känslor som kommer när jag tänker på uppgiften. Har skjutit det framför mig ett tag nu men nä idag är dagen. Sen har jag ca 150 Mail som jag måste besvara.. så, så ser min dag ut på ett ungefär.

lämna skruttis på förskolan.
Älskling.

Hoppas ni får en fin start på veckan. ❤️

Puss Ditte

En kommentar om “Allt runtomkring sprängs

  1. Anneli says:

    Känner lite som du, lite deppig på våren utan att veta varför
    Det är kanske förändringen …
    ❤️?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.