Älskade älskling 

Hej fina ni, vill börja med att tacka er för alla otroligt fina grattis hälsningar!! Herregud ???❤️ ni är helt otroliga! 
Dagen blev inte riktigt som vi tänkt oss, började förmiddagen/ dagen på sjukhuset.. Della fick feber i går kväll och i morse var den väldigt hög. Jag tänkte på en gång att det kanske kunde vara urinvägsinfektion, då hon varit ganska ledsen i 3 dagar nu och det brukar hon inte vara.. och nu när febern kom så var det de första jag kom och tänka på. På sjukhuset tog de prover och konstaterade ganska fort att det stämde.. innan man fått det svart på vitt så hinner alla möjliga tankar komma farandes genom huvudet och jag kan inte låta bli att gå med en klump i magen hela dagen. Sjukhuset ger mig ångest delux även om vi nu fick komma hem, alla tillsammans ??❤️. Tack och lov för det. Man ska inte vara på sjukhuset, speciellt inte på sin födelsedag. Men om man nu måste vara det så är det himla fint att få ha sina systrar med sig, som kan muntra upp och ge en krya pussar och kramar ???❤️. Mamma hjärtat håller på att spricka av kärlek när jag ser hur glad hon blir utav sina systrar. Det är det finaste i världen. ❤️ 

Vi avblåste hela kalaset, tråkigt men inte så kul att ha kalas när man är liten och sjuk. Mamma, pappa & Nenne kom ändå och vi hade paket öppning Moi grande! Kan inte säga det många gånger nog: Della har jordens finaste assistenter! Fy farao vad jag älskar er allihopa!! Så underbara! Överöst med paket och bara massa fina saker hon verkligen behövde. ❤️?? 
Mickis hade bakat så himla fint som vanligt! ❤️


Della är ju som jag skrivit om tidigare känslig för nya personer, eller människor hon inte träffar så ofta.. men hon ÄLSKAR sina nära och kära och blir så lugn och glad när tex mamma o pappa kommer: 

Efter middagen gick vi en prommis och sen skjussade jag hem mamma & pappa. Tog en omväg hem och njöt av den fina sommarkvällen, rensade huvudet och är nu hemma igen hos mina älsklingar ❤️ Duni har precis badat och Della sover gott i sin säng ❤️ Julli borstar tänderna och jag ska hoppa in i duschen, sen ska vi kolla en film och varva ner. Ska bli skönt att gå och lägga sig ☺️?❤️. 
Åter igen tack fina ni för alla fina kommentarer och hälsningar ❤️?? 

Puss Ditte

3 kommentarer om “Älskade älskling 

  1. Susanne Histrup says:

    Grattis finaste Della! Hoppas att du snart mår bättre ❤️
    PS. Vilka fina namnskyltar du har, vart har mamma köpt dem?
    Kram Sus

  2. Sofia says:

    Hej! Hoppas Della mår bättre 🙂 jättefina namnskyltar, ska ha dop i september, tror du de kommer finnas att beställa då? kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.