Älskade Semester

Måndag: Idag ska jag efter frukosten lämna mina älsklingar hemma själva en stund och promenera hem till min fina Malin ?en Kaffe i solen och lite hemligt ska fixas inför Söndag. Efter lunch blir det fika hos Anna, gå igenom bröllopsfesten och kolla på bilder ?. Ikväll har jag bokat in mig på ett yogapass och David på ett corepass. Sen blir det fruktstund med nutellagrädde ute på altanen till kvällsmål ❤️?. 
Solen lyser och Duni har precis vaknat, mina andra två små sover fortfarande.. Dellis väcker vi rutinmässigt för att dagen ska börja på samma sätt som alltid, rutiner är viktigt ❤️. Jullis kan sova hur länge som helst när det är lov, det har hon alltid gjort.. riktig sömntuta. Om hon inte sover när man kommer in på morgonen så ligger hon och läser en bok ???. Hon har precis börjat med den första “warriors” boken och i gårkväll kom hon in till mig och sa ” den är sååå himla bra! Jag önskar mig dem andra 5 böckerna i serien också. ” Yes tänker jag! Så glad att hon är en liten bokmal och att hon gillade den, blir lättare när det är serier, då kan man bara fylla på när hon läst ut en istället för att försöka hitta en helt ny. ❤️ Nu blir det frukost ute i solen sen ska jag börja gå till Malin. 
Hoppas ni får en fin dag. ? 

Puss Ditte

En kommentar om “Älskade Semester

  1. tessiesan says:

    Vad roligt att hon gillar böcker så mycket! Jag själv läste mycket när jag var liten, favoriten var Kitty. Håller på att läsa hela tiden för min 7-månaders lilla tjej nu i hopp om att intresset ska byggas vidare när hon blir lite större 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.