Älskar livet

Alltså denna vecka har verkligen varit upp och ner och dagarna har flytit ihop, blir till en enda gröt mellan liv och död. Hemskt och så otroligt påfrestande. Vi har så fina människor runt oss som gjort att vardagen endå hållit ihop och vi endå kunnat ha huvuet ovanför vatten ytan. David har rent ut sagt skitit i jobbet, älskade människa vad jag är glad att jag har dig och att du alltid sätter familjen i första hand <3 tänker så ofta på hur tacksam och lycklig jag är med just honom. Att det blev just vi. Min mamma har som vanligt funnits vid våran sida mer elle mindre hela tiden, lagat mat, fixat “hotell” frukost, kommit med blommor, bullar och godis, varma kramar och fina ord. Massa massa kärlek. 

I lördas åkte vi hem, igår alltså. Ja min koll på dagarna har inte kommit tillbaka ännu 😛 Kom till sjukhuset tidigt på morgonen och möttes av en glad Della, det hade börjat vända. Älskade lilla gosunge, Vi pratade och skrattade med varandra, (film finns på instagram) man ser det i hennes ögon, när hon börjar bli frisk igen. Vi blev utrskrivna. Alltså jag tror inte ni kan förstå känslan. Den är underbar det är som att någon häller en tunna vatten över dig, all oro sköljs bort. Fantastiskt. Och ännu en gång bevisar hon vilken krigar hon är. Starkaste jag vet. 

Vi åkte hem till mamma och åt god mat och njöt av solen. <3 innan vi åkte hem åkte vi förbi rapsfälten ute i lagga, där stod vi länge. I kvällssolen och njöt utav naturen och friheten. Flugorna ser ut som älvstoft i solen och det kändes verkligen magiskt. Älskar livet och allt det har att erbjuda trots denna berodalbana vi lever i. Kanske därför vi njuter och uppskattar det så otroligt mycket. 

Vill säga igen att jag är så tacksam över era fina kommentarer och på hejjningar under den här jobbiga tiden, så himla fina är ni!!! Tusen tack <3 

I dag vaknade jag och kände lugn. så otroligt skönt, att inte stress vakna och ringa sjukhuset för att kolla hur natten varit medsn man skyndar sig in dit. Utan bara att njuta och ta det lungt. Nu kom vi precis hem från middag hos Bengt och Carina, carina hade gjort jätte god älggryta. Vi gick prommenad med hundarna i kvällssolen för att kolla på rävungarna som bor en bit bort från deras hus. Så otroligt söta. Älskar att de bor på landet. Så mysigt. 

Nu ska vi sova, trötta efter en jobbig vecka, den här veckan kommer bli så himla fin <3

Puss Ditte

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.