Älskar mest av allt

Hemma igen, efter ett dygn ifrån. Hemma är alltid bäst. Men det var otroligt härligt att få vara bara vi, det var längesen. Typ 1,6 år sen ?
Såååå jag har verkligen njutit av tystnaden, som blir utan 3 barn och assistenter närvarande 24/7. Och att få vara med den jag älskar mest ett helt dygn, han är verkligen bäst.. alltid ❣️
Tack för jordens bästa present älskling. Och tack mamma och pappa för att ni “lånade” våra barn och gör det bästa för dem. Ni är bäst ❤️

Puss Ditte

2 kommentarer om “Älskar mest av allt

 1. Detnyalivet says:

  Hej, tack för fin blogg.
  Jag läser många av dina inlägg för att jag vill försöka skapa mig en bild över hur livet kan te sig med ett barn med funktionshinder.
  Jag är själv nybliven mamma till ett barn med kommande stora behov.
  Skulle du vilja göra ett inlägg om hur en dag kan se ut med assistenter i hemmet? Hur fungerar det? Vad gör ni och vad gör dem. Du som har en sådan fint öga till inredning, hur har du inrett Dellas rum så det ser mysigt ut och inte ser ut som ett vårdrum?

  • dittesvanfeldt says:

   Hej ❤️ det kan jag absolut göra, Dellas rum är just nu inte alls så som jag vill att det ska vara. Mot våren kommer vi bygga ut hennes rum så hon får 10 kvm till och då kommer jag att passa på att göra det mysigt och fint. Längtar!
   Lovar att göra ett inlägg om hennes rum då.
   Kramar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.