Älskling mamma

Kom hem efter 01 i natt, pappa var så snäll och hämtade mig på flygplatsen. ?

David var vaken och mötte mig i hallen, strax där efter kom Gösta springandes. Så fint att vara hemma igen. Borta bra men hemma bäst, så är det ju Alltid! Gick in och pussade på en sovandes Della , jullis sov hos en kompis så henne fick jag pussa på när hon kom hem idag. Sen smög jag in till våran säng. Där låg mitt lilla Dun. Hon vaknade till och log världens största leende, slängde sig runt min hals och viskade ”älskling mamma”. ?❤️ Sen var hon tvungen att känna i mitt ansikte, titta nog och sen krama igen. ”Mamma älskling hemma nu.” Ja lilla älskling nu är mamma hemma igen. ??❤️

Så idag åt vi frukost tillsammans ute på altanen, gick en promenad med Gösta och åkte sen till förskolan. ❤️ Jag hann med en kaffe tillsammans med David och Micke, köpa maten inför i morgon och ha möte med min Kbt terapeut. ?? Bäst är hon! Verkligen!

Sen svarade jag på massssa Mail som kommit under resan till Mallis och Paris, fikade med Malin och pratade ikapp. ❤️ Hämtade sen hem min lilla älskling.

Processed with VSCO with a6 preset

Fick hem ett så fint midsommarbud från Mira Fröling och Richard Juhlin. Inte bara fint utan så VIKTIGT också… inga barn ska behöva se sina vuxna fulla!

Till middag åt vi fiskspett idag och årets första färskpotatis. ?

Nu ska jag krypa ner bredvid mitt minsta hjärta, sååå trött efter resan.

Puss på er

Puss Ditte

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.