Älsklingar

Swisch bom så var helgen över. Ungefär så känns det. Igår vaknade jag och Duni vid 06.18, Anna skrev till mig och undrande om vi skulle gå en morgon promenad. Sjävklart ville jag det, så vi väckte David och sen gick jag och Gösta för att möta upp Anna. 6,4 kilometer gick vi i ett riktigt härligt vårväder. Jumna vindar och solen värmde redan vid 07. Så otroligt fin start på dagen ??

Hittade blåsippor längds vägen. ?? Det är väl riktiga vårtecken om något.

Sen åt vi en lång frukost och lekte ute på tomten resten av dagen. David och jag passade på att stöka undan lite medans Duni och Gösta lekte.

Till kvällen kom Malin & Calle ❤️ Alltid lika mysigt. Vi åt tapas och drack ett väldigt gott rödvin (black stallion) till sent på kvällen.

I morse efter frukosten packade jag in Duni i bilen och åkte hem till Nanette och Jim. ❤️ Där även Ella var, Duni har pratat om den här dagen i en veckas tid nu. Varje morgon har hon sagt ”mamma?! Dune åka Ella & Nett” och idag var det äntligen dax för lekdejt med hennes favoriter. När vi kom fram drack vi lite kaffe och pratade & sen åkte jag hem. Duni hängde där hela dagen, medans vi röjde i garageuppfarten. David och Stefan hade redan fått undan en hel del när jag kom tillbaka. Såååå jäkla skönt! Passade på att ha lite egentid med Jullis, så vi åkte och åt lunch i stan och köpte en ny cykelhjälm till henne. Sen hämtade vi hem fjunet igen innan middagen. Varm som en liten kamin var hon och när vi tog tempen visade den 39,3.. men dagen hade varit väldigt bra. ❤️ Nu ligger hon och sover på mig, efter lite välling och Ipren. Så vi blir hemma i morgon. Mitt katastrof tänk drar i gång på 2 SEK så fort någon i familjen blir sjuk… även om Della klarat sig så bra senaste gångerna.

Så tacksam över våra fina vänner. ❤️

Ska gå en kvällsrunda med Gösta och ta en varm dusch sen ska jag krypa ner i sängen brevid Duni igen. Glad i hjärtat efter en väldigt bra helg trots att den avslutas med febrigt dun. ❤️???


Puss

Puss Ditte

2 kommentarer om “Älsklingar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.