Amen ??❤️

Det är lika underbart varje år, när sommaren är här på riktigt. Jag njuter verkligen, mitt hjärta gör lyckovolter, är så otroligt tacksam för att jag får njuta av sommaren och allt vad det innebär i år igen. Just nu ligger jag i sängen , fönstret är på vidgavel och härlig sommarluft strömmar in, alla mina älsklingar tillsammans. En sommar till tillsammans. Tror inte ni förstår hur mycket det betyder. En till sommar med Min fina familj & Dunis första. Vi blundar, njuter, känner ända i hjärteroten hur fint det är att bara få vara vi, tillsammans och fyller lungorna med sommarluften. <3 

Puss Ditte

En kommentar om “Amen ??❤️

  1. E says:

    Hej! Lite nyfiken på era egna kläder och sängkläder…allt ser ut att bara vara bomull eller ylle. Varifrån handlas det? Dyrt? Ser så mysigt ut.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.