Amen på det

“Det leds ett krig mot mig. Bakom min rygg. Ett krig jag själv valt att inte delta i, både av ointresse och ovetskap. Jag bär varken sköld eller svärd. Jag är medveten om att det är en del i att vara en person som syns mycket – och som är mycket. Jag för höra ibland, från vänner, att det talas illa om mig. Ofta kommer dessa elaka ord från människor jag sällan eller aldrig har talat i någon mån om själv. Det sägs att jag skulle vara arrogant, stöddig och egoistisk. Att jag är jobbig och tror att jag är någonting. Att jag spelar en roll som dessa personer har synat. Jag är avslöjad.
Jag vill återkomma till det första jag skrev. För även om du som läser detta har någonting emot mig eller känner någon som har det så känner jag inget agg emot er. Jag har sedan länge valt att inte tala illa om andra och inte lägga energi på hat, avundsjuka eller svartsjuka. Jag förstår att det negativa som vi människor ibland känner för en person grundar sig i missförstånd, ovetskap eller avundsjuka. Jag är hellre öppen för nya bekantskaper och aldrig långsynt. Jag önskar andra ren lycka och trevligheter. Varje dag. Jag skulle vilja ge en kram till var och en av er som inte kommit dit ännu. En kram och en önskan om en bättre, lugnare, tryggare, lyckligare framtid för er. För vi ska inte ta energi av varandra, vi ska ge.
Det som sägs om mig, i vissa kretsar, gör mig såklart ledsen. Både för att det inte stämmer att jag skulle önska någon olycka och för att dessa personer svärtar sin egen vackra insida med bitterhet. Bitterhet är en gift som sprider sig i kroppen när man känner missunnsamhet inför en annan varelse. Ofta när man tycker någonting är orättvist. Men om alla kunde ta en stund och tänka efter och förstå att det vi strävar efter och den lycka vi försöker skapa för oss själva redan finns inom oss så skulle detta inte finnas. Jag önskar att vi alla kunde stötta varandra för att stötta oss själva och tillsammans skapa harmoni.
Jag förstår att inte alla kan ta till sig detta. Svartsjuka, ilska, avund och bitterhet är extremt starka krafter som kan uppta en hel kropp och skymma sikten för harmonin och självkänslan. Men om jag kan få några av er att tänka efter en extra gång innan ni pratar illa om någon annan så är jag nöjd. Ingen säger sig uppskatta negativitet men väldigt många skapar den. Vad beror det på? Tänk på det ni, mina fina, så hörs vi lite senare.” <3  
  
Utav mycket kloka Lisa <3 <3 

Puss Ditte

2 kommentarer om “Amen på det

  1. juliasofie says:

    Fina Ditte det är människor som är avundsjuka på vackra framgångsrika kvinnor som dig. Tror de måste klanka ner för det sticker i deras ögon att det inte har det som er. De stör sig nog på många saker. Det är synd att de inte bara kan sluta läsa om det är så att något stör dom utan de måste alltid yttra sig, hemska bittra människor! Låt de inte tynga ner dig !
    Kram!! <3

  2. juliasofie says:

    Fina Ditte det är människor som är avundsjuka på vackra framgångsrika kvinnor som dig. Tror de måste klanka ner för det sticker i deras ögon att det inte har det som er. De stör sig nog på många saker. Det är synd att de inte bara kan sluta läsa om det är så att något stör dom utan de måste alltid yttra sig, hemska bittra människor! Låt de inte tynga ner dig !
    Kram!! <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.