Ångrar att jag fick barn tidigt?

Fick en sån konstig fråga under min frågestund i fredags.. frågan var ifall ” jag inte ångrade att jag fick barn tidigt? Hade du inte velat resa mer innan du fick barn?
Mitt svar var; Att jag självklart inte ångrar att jag blev mamma tidigt. Man ångrar aldrig att man får barn. Det är den finaste gåvan i livet.
Att resa utomlands har aldrig varit något jag suktat efter, jag åker såååå mycket hellre på tågsemester till Göteborg än att flyga långt och då dessutom förorena luften. Sverige är ett väldigt fint land oavsett om du åker neråt eller uppåt i landet.. tågar mer är gärna till Köpenhamn också för den delen. ?
Livet tar inte slut för att man får barn, tvärt om! Det är då det känns som att livet börjar på riktigt. ??❤️ Att få upptäcka genom barnens ögon är magiskt.
Vi har knappt rest sen Della kom.. men i sommar så planerar vi en tripp till Gotland. Hela familjen tillsammans. Det har varit en dröm jag haft sen Della kom, att få bada med henne i havet. Läste någonstans att Gotland ät lika fint som Grekland, håller med.. om inte finare. ? Så min plan idag är maila hotell som är handikappanpassade och har gång avstånd till stranden.. stora rum/hus så vi kan ta med oss flera assistenter.
Ni med assistans i hemmet.. när ni rest hur har ni gjort då? Ge mig gärna alla tips ni har. ❤️
Bilder från vårat egna paradis :

Puss Ditte

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.