Ännu en lista

 
Tre saker du älskar:
1. Färska fikon.
2. Sommar.
3. Truls.
Vill du ha fler barn?
Man ska väl aldrig säga aldrig men jag tror verkligen inte att det blir fler här, jag är så otroligt nöjd med att få äran att vara mamma till mina 3 barn och helt ärligt vet jag inte om jag skulle orka gå igenom en till graviditet och vara orolig i 9 månader med allt vad det innebär.
Vad är det bästa med din partner?
Att han allt som oftast får mig att se ljust på saker och ting, jag har en lite lägre gräns innan jag kommer till katastroftankar än vad han har. Att han är väldigt rolig och framförallt världens snällaste. Att han är sjukt snygg också är ju en väldigt bra bonus.
När grät du senast?
I måndags.
Vad skrattade du åt senast?
Åt lite tokiga saker tillsammans med Nanette ??.
Har du en bra hårdag?
Ehm.. det skulle jag nog kunna påstå att jag har varjedag även nu såhär klockan 05 på natten ☺️?.
Ditt livsmål?
Följa hjärtat, våga mycket och ha det så roligt som möjligt tillsammans med de jag älskar.
Beskriv rummet du är i?
Jag sitter lutad i mot massa dunkuddar i sängen, på väggen framför mig sitter tv, en trälist med massa knoppar på och där hänger min nya väska, Dunis mini mocks och en tyg jerlang i en fin dov mörklila färg. Älskar vårat sovrum ?. Skulle dock vilja måla om, det kommer att ske inom de närmsta veckorna!
Var vill du vara om sex år?
Jag vill skriva mera, måla mera och ha ett litet hus vid vattnet.
En sak du önskar dig?
Sömn ?? just nu önskar jag mig en massssa ostörd sömn.
Det senaste du åt?
Salta goda grönkålschips.
Hur blir din sommar i år?
Planerar att vara hemma och ute på tomten så mycket som möjligt, grilla massvis med skaldjur och fisk, dricka rosé och mest bara njuta. Två trippar till Göteborg blir det också, men förutom det så blir vi mest hemma.
kan du bjuda på någon teaser inför kommande blogginlägg?
Har inte planerat något blogginlägg.
Vad är viktiga egenskaper hos en partner?
Trygg, stabil, självsäker, intensiv, rolig, snäll, generös.
Vem pussade du senast?
David.
Har du något onödigt du gör?
Nä det tycker jag nog inte att jag har..
Vad är det sämsta med denna vecka?
Vädret!! Helt klart vädret.
vad ska du göra i höst?
Fortsätta vara mammaledig, njuta av det varje dag och må bra! jag ska må sååå bra i höst har jag bestämt. Skulle vilja gå en kurs i att dreja också, måste undersöka detta vidare.
 
vad har du i ditt kylskåp?
Just nu har jag körsbärstomater, grönkål, mozzarella, creme fraiche, bubbelvatten, citroner, färska fikon, hallon, blåbär, smör, olika ostar, juice, yoghurt, sallad, gurka, ägg, och champagne. Blev ingen vecko handling den här veckan. Mathem har annars blivit en favorit sen Duni kom, sååå skönt att slippa handla och konka hem allt tillsammans med henne.

Puss Ditte

4 kommentarer om “Ännu en lista

  1. Emelie says:

    Hej!
    Jätteroligt att läsa listor, jag undrar vart du har köpt ert soffbord i marmor? Det är så snyggt!

  2. Sandra says:

    Hej! Jag har en vän som håller på med keramik, i höst kommer hon ha prova på kurser i att dreja ? jag kan hojta till då de blir aktuellt om du är intresserad ☺️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.