Äntligen namnfest

Duni ( jag ) har en liten wishlist.. Finheter som jag tänker att hon villhöver. Vi hade aldrig någon namnfest för Della, de första åren var så kaotiska att det inte prioriterades. Vi har lagt allt krut på hennes födelsedagar istället. Men nu, nu ska jag få ha den efterlängtade namnfesten. Vi har valt att inte döpa barnen. Ingen utav oss är troende och jag får lite smått obehag utav kyrkor. ( inget fel alls med dop, detta är bara min personliga åsikt/känsla ) Vi gifte oss inte heller i kyrkan pga just det. ❤️ Några utav de här sakerna har jag haft i en mapp sen Dellis var liten, men nu tänker jag att Duni kan få önska sig det istället. ☺️ Jag är i full gång med att planera, färger på tårta/muffins, blommor, vad ska hon ha på sig osv osv Jullis hjälper mig, mycket viktigt att ha en pinjata tycker hon ?. Älskar ju sånt här, en anneldning till att samla alla som man älskar mest och fira att det kommit en ny liten människa till familjen. ??❤️

 
?Sparelefant från Georg Jensen.
? Liten Apa från Kay Bojesen.
Solsystemet som mobil att hänga i taket över hennes säng.
? Bitring i trä från Mini mocks .

? Barnbestick från Georg Jensen .
? Söt mössa från Mini mocks .
? Liten ask att spara tänderna i från Svenskt tenn .
? Träleksaker från Mini mocks .

? Rosettkrok från Svenskt tenn .
? Spjälsängsskydd från Garbo and friends .
? Böcker i tyg från Garbo&friends .
? Filt också från Garbo&friends .

Hur gjorde ni? Hade ni dop eller namnfest? Har ni några tips?  ? 

Puss Ditte

5 kommentarer om “Äntligen namnfest

  1. Malin says:

    Åh vilken bra önskelista ? Vi är också i full färd att planera Judits namngivning. Vi hade även en för sonen för ca 5 år sen. Det är så mysigt med bebisens första fest ? Vi kommer börja med fördrink (alkoholfri) och då kommer vi ha en kort ceremoni där vi berättar om Judits namn och hennes faddrar. Vi kommer även ha lite piano och sång. Sen blir det massor med gott att äta och dricka. En fest för Judit ❤️ Vi kommer vara utomhus om vädret tillåter ? Lycka till med planeringen ??

  2. Loppan says:

    Hej, Så glad att jag hittade din blogg så gullig familj. Har velat läsa din blogg från början men det är så jäkla krånglig struktur på alltihopa att jag orkar inte gå igenom det. Tack for en fin upplevelse!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.