Är det inte sommarlov snart?

God morgon ❤️
Här hemma längtar vi lite extra till sommarlov och långledigt nu. Vi har äntligen efter många långa år och jobbiga beslut bokat en resa.. vi åker redan i slutet av Maj och lääängtar så mycket efter att få komma bort till värmen, stränder och god mat.
Livet har lixom inte tillåtit oss att åka iväg, vi har inte vågat. Men nu ska det bli av. Jag försöker redan nu förbereda mig psykiskt på det. Jag har väldigt svårt för att åka ifrån Della, speciellt när vi ska åka långt eller länge. Hon kommer stanna hemma med sina assistenter och mamma & pappa finns nära henne, ändå tycker jag det är jobbigt.. såklart. I den bästa av världar skulle hon kunna åka med.
Vi åker till Mallorca ☀️ och valde ett hotell med pool utanför rummet, smidigt så för Duni och Jullis. ❤️
Sååå ge mig era bästa tips på fina badvikar, restauranger man inte får missa osv ??☀️❤️
Nu ska vi starta dagen ❤️ ser ut att bli underbart väder idag igen ?☀️
Ska bara få upp här lilla sömntutan också;

Puss Ditte

7 kommentarer om “Är det inte sommarlov snart?

 1. Annelie says:

  Åh så härligt Mallorca är en fantastisk vacker ö så har ni möjlighet så hyr en bil o åk upp i bergen o in i små byar…
  Ni är så värda denna resa
  Vilken ort blir det..
  missa heller i palma ?

 2. Linnea says:

  Ta det gamla tuffande vackra ångtåget till Soller. Helt makalöst vacker resa genom landskapet! Man åker genom bergsbyar, tunnlar och stannar till vid gamla tågstationer som är så vackra. Soller är supermysigt, en gammal stad som verkligen känns genuin, och en fin badort, därifrån utgår båtar till fina badställen. Oerhört vackert att bara åka båt längs kusten också utan att stanna för bad. Får absolut inte missad tycker jag :)! Allt detta är perfekt för en dagstur!

 3. Interior.by.bella says:

  Åhh så härligt! Vi åker dit på fredag! Måste tipsa om Cap Falco, en liten gömd badvik med några solstolar och en superbra restaurang! Man måste boka både solstolar och bord i restaurangen nån dag innan så googla på dom! Ha en superbra resa!

 4. Miia says:

  Min familj fick resa utan mig hela mitt liv. Jag kunde inte flyga pga hjärt och lungproblem. Min familj hade ständigt ångest över det men jag var okej. Mina syskon har underbara minnen och jag fick känna mig delaktig via FaceTime och Skype. Vet inte om det är något för Della. Hoppas att ni får en underbar semester ♥️ LA PERLA är en känd reasturang där nere, ni måste prova den!

 5. Sophie Sköld says:

  Men vad skönt för er Ditte! Det är ni såå värda och allt både på Mallorca och hemma i Sverige kommer gå superbra tror jag?
  Vi ska åka till Rhodos med 10-åring, 8-åring och 1-åring i september. Så nu har jag börjat fylla en hel excelfil med packningslista och vad som behöver ordnas innan vi åker ?

 6. Sofia says:

  Vad härligt!
  Njut av semestern ordentligt.
  Della kommer ha det fint. Skönt nu när infektionstiderna lagt sig

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.