Årets första

Söndag. Vi har haft det mysigaste jullovet någonsin. Della har fått vara frisk och vi har verkligen gått ner i lunk mode. Så skönt!
I går åt vi som vanligt en lååång frukost, gick en låååång promenad i det härliga vädret. Solens strålar riktigt värmde i ansiktet. ?☀️
Duni somnade som vanligt i vagnen och Gösta ville helst av allt hoppa i bäcken.. tror det kommer bli många dopp i sjöar/havet i sommar för hans del, han gillar verkligen vatten.

Efter lunch styrde vi mot Sunnersta och våra efterlängtade vänner Pernilla och Erik ❤️ Som vanligt vill man inte åka därifrån.. vi fikade i flera timmar, pratade i kapp om allt livet bjudit på när vi inte setts. Skrattade så tårarna sprutade ( Erik hade köpt speedos till han och David som de kan ha i sommar ) ?? det fulaste som finns enligt mig & Pernilla.. så då ska de såklart retas och ha sånna på sig.
Åkte hem med hela kroppen fylld av värme ❤️? jag säger det varje gång, men jag är så glad att våra prinsessor kom och att våra vägar möttes även om det var på den jobbigaste platsen på jorden då.. Della och Astrid föddes med en månads mellanrum, så vi lång lääänge tillsammans på Neonatal intensiven. ❤️
Vi åkte hem och jag bör bara om, pussade mina älsklingar hejdå och åkte in till stan för att möta upp lillasyster och gå till frenchi för att äta. ?❤️? Så mysigt!

Efter en lååång middag gick vi hem till henne, kollade på youtube klipp och skrattade så vi grät. Fick nog en extra magruta i går. En himla fin dag helt enkelt ❤️
Kom hem seeent, tror klockan var 00.40 så alla mina älsklingar sov. David vaknade till när jag kom så han pillade mig i håret tills jag somnade. ? bästa sättet att somna.
I dag ska vi suga ur det sista av det lugna myset vi haft hela lovet, njuta lite till innan alla skolor och förskolor börjar igen. ☺️❤️ Vad hittar ni på?
Puss

Puss Ditte

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.