Årets julgran

Halloj, hoppas ni hade en mysig helg och en fin lucia. Vi hade ju julbord i fredags med Svanfeldtscoffee, så mysigt. Startade på kontoret, med att skåla i champagne och fira. Åhlens 5 största varuhus har tagit in hjärngänget! Och Granit har också tagit in hjärngänget i deras butiker. SÅÅÅÅ stort!!! Så tacksam över detta, att fler stora bolag vill vara med och göra skillnad. Sen gick vi upp för backen till Villa Anna där det bjöds på vääääldigt mycket god julmat. Vi rullade bokstavligt talat hem sen.

Helgen har gått i ett lugnt tempo. Vi har pysslat, målat och ritat, lekt och varit ute i skogen. Precis så jag älskar att spendera helgerna. I mjukiskläder. I går på lucia så åkte vi och köpte Julgran, det luktar sååå gott hemma nu! Fick så otroligt mycket frågor om vart ljusslingan med stjärnor är i från (den finns hos bästa artilleriet) Julkulorna har jag köpt utav Miss Papperista på Instagram! såååååå fina!

Morgonmyset här nu!!! iiiih. Älskar att gå upp och mötas utav granens ljus, göra en kopp kaffe och sen bara sitta där i tystnaden.

Idag har vi haft måndagsmöte på kontoret, jag har varit hos tandläkare och snart ska jag åka hem för att fota lite produkter. Vi hörs snart igen.

Puss Ditte

En kommentar om “Årets julgran

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.