Årets Julklappsinslagning + ett tips på det bästa julspelet

Yes, så här kommer årets julklappar se ut här hemma. Nästan lika sol förra året, varför ändra ett vinnande koncept? ??? Ja jag har redan börjat köpa och slå in några utav dem, orkar inte den stressen sista dagarna så jag börjar tidigt. Vill även tipsa er om Tomtens Julspel, så himla mysigt sällskapsspel inför Julen ❤️?? Jullis älskar att spela sällskapsspel, jag med för det är ju himla mysigt sätt att umgås på. Detta kommer bli våran adventsrutin, att spela detta till fikat ? och tänk vad kul och mysigt på julafton när man är många och spelar. Det är massa olika frågor om julen, man kan välja mellan barn frågor och vuxen frågor. Spelet finns att köpa Här & Här .
Jag älskar att slå in paket, jag tycker att det är väldigt kul och är uppvuxen med det.. har nog fått det från min mamma som är väldigt kreativ och slår alltid in presenter och julklappar så otroligt fint. Det blir ju så mycket roligare att ge bort om inslagningen är fin också ?.
För att slå in paketen som mina behöver du :
?Inslagningspapper, naturfärgat. Köpte mitt på lager house.
? tejp & sax
? sidenband, från olssonstyger.
? spetsband, från olssonstyger.
? eucalyptus blad eller grankvistar.
JåInte mer avancerat än så. Men blir väääldigt fint tycker jag. Vad tycker ni? ❤️

Puss Ditte

4 kommentarer om “Årets Julklappsinslagning + ett tips på det bästa julspelet

 1. Camilla says:

  Hej Ditte!
  Tack för en fin och inspirerande blogg som jag läser dagligen. Jag skulle önska att du ville lägga ut lite julklappstips, jag har en dotter som är som Julli i ålder och tycker det är otroligt svårt att köpa julklappar i år. 11 är en riktigt mittemellanålder. Du får gärna tipsa om vad du hittat på till dina föräldrar, mormor och morfar osv.
  Ha en riktigt fin dag!
  /Camilla

   • dittesvanfeldt says:

    Tack ❤️ oj det vet jag tyvärr inte. Men visa bilden så får du nog hjälp. Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.