Årets Mama gala på Oaxen

Hej fina ni ❤️ Vilken dag och kväll det blev i går! Efter lunchen åkte jag till Bästa Hanna på Herta i Uppsala som hjälpte mig med kläder och smycken inför kvällen, jätte söt kjol från Ior, mysigt finstickad tröja från Isabel Marant och väääldigt snyggt halsband från Kenzo som matchade min röda Chanel väska himla fint, glittriga örhängen också från kenzo. Till det hade jag ett par ganska transparanta strumpbyxor och mina RM Williams kängor. ❤️?? Åkte sen vidare till creativ makeup och blev sminkad, sen hem och göra i ordning mig, puss på barnen och satte mig sen i bilen för att åka in till Sthlm. Inga köer alls vilket var väldigt skönt. Blev väldigt välkomnad utav massa fina mamas när jag väl kom fram till Oaxen ute på Djurgården. Kvällen började med mingel och jag träffade massa härliga människor, så himla kul. Hamnade vid samma bord som Angelica & Jessica ( tvillingpodden ) & Alexia ( bloggare på Mama ) Nisse & Manne ( pappa podden ) och Emma ( mode bloggare på Expressen ) & Lisa ( webbredaktör på Mama ). Tilde de paula var kvällens värd och under middagen spelade Danny saucedo. Kvällen bjöd på sjukt mycket skratt och en hel del tårar. Så himla fin gala på alla sätt!!! Sjukt god mat dessutom ???
Mitt mamma hjärta värmdes lite extra mycket när Julli under middagen skriver och säger att ” för mig är du årets mamma alla år och dagar. Jag hoppas du har kul, kom in och pussa på mig när du kommer hem saknar dig. Älskar dig, bästa i världen. Puss puss. ” ??❤️❤️❤️❤️ Fina lilla älskling.
Pratade med David hela vägen hem, både han och jag var imponerade över att jag lyckats hålla mig vaket enda till 00.00. Väääldigt trött och väldigt glad tvättade jag av sminket och borstade tänderna, smög och pussade mina tjejer god natt och slängde mig sen i sängen. Idag är jag trött ? Blir en stor kaffe nu och sen fortsatt jobbelijobb.
Hoppas ni får en finfin dag ?
Processed with VSCO with a5 preset
Processed with VSCO with a5 preset
Processed with VSCO with a5 preset
Processed with VSCO with a5 preset
Processed with VSCO with a5 preset
IMG_6415 IMG_6416
Processed with VSCO with a5 preset
IMG_6418
Processed with VSCO with a5 preset
Processed with VSCO with a5 preset
IMG_6421 IMG_6422 IMG_6423 IMG_6424
Processed with VSCO with a5 preset
IMG_6426
Processed with VSCO with a5 preset
Processed with VSCO with a5 preset
IMG_6430

Puss Ditte

En kommentar om “Årets Mama gala på Oaxen

  1. llckn says:

    You look absolutely gorgeous! Love the mix between the knit, soft dress and the bag.
    Ohh the bag. May I know which size it is? The 2.55? I have saved money to buy a Chanel, but now I cannot decide which one. So typical me 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.