Att få vakna till något så fint

 

Idag vaknade jag till det här smset :

Jag älskar dig, Jag tror på dig.  Jag Älskar dig för att du är just den du är, trots vår familje situation så lyser du starkare än solen själv och klarare än alla stjärnorna. Var stolt över dig själv, vad DU lyckats åstakomma trots de vi dagligen går igenom och kämpar med, din talang och din vackra insida kommer du komma så otroligt långt med. Glöm aldrig det. Jag älskar dig.

 

Och när man trodde att man redan älskade någon så mycket som det bara gick så. Alltså, förstår ni? Vilken tur jag har som fick just honom, att han är min. Min man. Du och jag mot världen. <3

 

 

Puss Ditte

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.