Att för första gången känna sig riktigt hemma

Precis så.. Jag har bott på väldigt många olika ställen, städer och land men aldrig kännt mig riktigt hemma. Hemma har alltid varit hos mamma och pappa fram tills nu och den känslan är oslagbar. Jag är så otroligt nöjd och lycklig över vårat hus, allt är perfekt. Vi har skogstomt, så varje morgon när jag vaknar ser jag enbart det, skog, tallar, granar, björkar, rådjur och fåglar.. Skogen har alltid gett mig ett lugn i magen och en bra känsla i kroppen. Så att få ha den som baksida utav våran tomt är verkligen något jag uppskattar väldigt mycket. Det är stora öppna ytor i huset med stora fönster och braskamin. Bästa. Vi är hemma nu <3 
Skål 🙂   

Puss Ditte

3 kommentarer om “Att för första gången känna sig riktigt hemma

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.