Att hålla koll

Inlägget innehåller adlinks.

Hej finisar!

Hur mår ni? Här börjar vi se ljuset i tunneln, alltså vi mår lite bättre i förkylningarna. Vill titta in och berätta om en ny grej jag unnat mig. Köpte en Samsung Galaxy watch i förra veckan. Och har haft den på mig sen jag fick hem den. Verkligen så impad över hur det fungerar! (Nej jag har inte en Samsung telefon, det behövs inte. Man laddar bara hem en app till iPhone så kopplas dem ihop.) Den mäter allt. Puls, hur många steg jag går/springer och hur min sömn är under nätterna, stress m.m. Allt sånt som jag varit väldigt nyfiken på att få veta mer om tidigare.

Blir väldigt peppad utav att se hur många steg jag går under dagen, vi (de flesta) skulle jag säga sitter still alldeles för mycket! Så detta peppar mig verkligen till att röra på mig mer.

Det finns tre olika, jag har den här modellen för jag tyckte den passade mig bäst. Men funderar på att köpa den här till David.

Så att vi kan ha steg tävlingar mot varandra. ? vem som gått flest steg under dagen. Kan varmt rekommendera att skaffa en klocka. Jag är verkligen super nöjd med min. 12 000 steg ( minst om dagen är mitt mål, allt över det är ett storyn plus! Vill ni vara med och samla steg? Skicka ett DM på instagram eller skriv här. Så kör vi. ??

Vill du läsa mer om klockan och dess funktioner? Klicka här❣️

Ett plus är att den är snygg.


Puss Ditte

En kommentar om “Att hålla koll

  1. Åsa says:

    Fick en Fitbit Versa i Julklapp. Älskar den. Man blir så pepp på att röra sig och sätta upp sina egna mål.
    Ha en mysig dag //Åsa, Örebro

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.