Att inte orkar mer

Tror man… men så gör man det ändå. Även fast det känns som att man ska gå sönder inombords. Ibland är den Psykiska stressen värre än fysik smärta. Det är outhärdligt att behöva se sitt barn må dåligt, att se någon som man älskar mer än livet självt kämpa för att fylla lungorna med luft. Det tär på en som människa, som mamma. Men konstigt nog så klarar man det också, tror att det är för att Della är en sån jäkla kämpe. Hon ger mig styrka, precis som vi ger henne styrka att orka lite till. Alla runt om henne visar så mycket kärlek och så stor vilja till att hon ska vara här med oss. Tror att det är viktigt, att aldrig sluta tro. ❤️?? 
I går kom vi precis fram till Sthlm när telefonen ringer och assistenterna är jätte stressade över att Della från 0 till 100 blivit jätte dålig. Vi hoppar in i bilen och åker hem igen, påvägen får David ringa ambulans och vi möts av två brandbilar, en ambulanshelikopter och en ambulansbil när vi kommer åkandes på våran gata. Jag fick trycka bort tårarna och kämpa för att inte kräkas mitt i allihopa. Lilla älskling. David springer in medans jag knäpper loss Duni och parkerar bilen. Sekunderna senare sitter dom i ambulansen och åker in, kvar står jag som vanligt. Känslan är så märklig, från kaos, människor som går runt överallt i huset med massa väskor, slangar och prylar till att helt plötsligt bli tyst och stilla. Duni somnar och jag packar in Dellas grejer i bilen och åker in till sjukhuset. 
Första timmarna där när vi kommer in är alltid kaos. Tackar högre makter för att David finns❤️ han är alltid så stabil i dessa lägen, han pekar med hela handen och ger direktiv till personalen samtidigt som han ger Della en trygg famn att landa i efter all kaos. ??❤️ världen bästa människa. 
Efter flera timmar blir hon lugnare och pulsen lägger sig på 140 istället för över 200 och hon kan tillslut somna ?❤️ vila är bästa medicinen. Jag och Duni åkte hem sent på kvällen, hem till Sofia där det bjöds på kramar och en stor kopp té, Åsa kom också förbi och kramades. Mamma o pappa hade Jullis, hon var så himla nöjd med det.. när vi lämnade henne på morgonen för att åka in till Sthlm och hotellövernattning så sa hon ” åk ni och ha mysigt på ert hotell så ska jag ha det mysigt här på mitt hotell. ” sötnos. Hon älskar verkligen sin mormor & morfar, min mamms o papps. Vad hade vi gjort utan dem… den frågan ställer jag mig ofta. ❤️ 
Natten har varit okej, hon sover fortfarande och det är det bästa hon kan göra just nu. ❤️
Dagen har också varit bra, hon vilar mest och orkade till och med ge mig ett leende idag inna jag åkte hem. ??❤️ Önskar att hon inte behövde vara så här stark som hon är, att hon kunde få tampas med vanliga problem som en 6 åring kan ha.. istället för att få kämpa för livet titt som tätt, det är inte rättvist. 

Jag ligger nerbäddad i sängen, huvudet mitt känns som en snorbobba och värker fruktansvärt mycket. Alvedon och Ipren funkar inte så jag försöker vila bort det och hoppas att morgondagen blir bara blir bättre på alla sätt och att Della får komma hem så fort som möjligt. ❤️ 

Puss Ditte

14 kommentarer om “Att inte orkar mer

 1. Angelica says:

  Kan verkligen inte sätta mig in i er situation.. Livet. Hon är så stark er fina tjej, vilken krigare, Hoppas hoppas hoppas hon får komma hem till er snart igen! Skickar ljus och kärlek!

 2. Fannh says:

  Det gör ont i hela kroppen och tårarna bara rinner. Fy tusan för att livet är så tufft för Della och er. Tänker på er och skickar massa kramar och energi ❤️

 3. Therese says:

  Lilla älsklingen, med en klump i halsen läser jag om er kamp! Så orättvist på alla sätt men en sån liten underbar kämpe ni har! Helt fantastisk! Kramar till er alla ❤️?

 4. Ulle says:

  Men lilla hjärtat vad livet är tufft för Della och er ❤️ Många styrkekramar till er. Vilken press ni lever under, förstår att ni lever i nuet och fångar dagen – ni är fantastiska

 5. Yvonne says:

  Styrkekramar ❤
  Hoppas Della blir bättre och snart är hemma hos sin härliga familj igen! ???

 6. Lilian says:

  Vet inte riktigt hur jag ska börja min kommentar men känner att jag måste berätta för er hur mycket ni berör mig. Jag har själv inga barn (än) och trots att jag har jobbat som personlig assistent så vet jag att jag inte har en aning om er situation. Det enda jag vet är att det är tufft. Det är så fint att du, trots den kämpiga situationen ni befinner er i, skriver så fint om alla familjemedlemmar och belyser kärleken ni har till varandra.
  Tack för att ni delar med er, stor kram till er alla <3

 7. Sofia says:

  Skickar styrkekramar till er<3
  Så ledsen över att er lilla tjej ska behöva ha så jobbigt,vilken otrolig kämpe hon är.
  Vackra Della,hoppas hon får komma hem så fort som möjligt<3
  Och ni,vilken familj ni är <3 så fina och så mycket kärlek.Tack för att du hjälper mig att inse vad som är viktigt här i livet.

 8. Paulina Gunnardo says:

  ❤️Har den här våren och sommaren suttit hos min mamma som kämpat med att få i sig tillräckligt med luft, hon kippade konstant och kämpade så.. Det smärtade så oerhört. Kan inte föreställa mig då hur det vore om det var ens barn.. finner inga ord men skickar bön och styrka ❤️??

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.