Att känna ett lugn

Hej ❤️
Tusen tack för all kärlek ni ger här, på instagram, via Mail och meddelanden. Det betyder väldigt mycket för mig. Blir så glad utav alla fina ord. ??❤️
I går gick dagen i ett lugnt tempo.. det är en väldigt härlig känsla att kunna känna lugn inom sig även om det i bland är kaos här hemma. Jag har försökt att skapa ett sånt hem, tänkt så när jag valt färger på väggarna, lampor, material osv. Vill känna harmoni så fort jag går in genom dörren. Trots att vi har 13 assistenter som går av varandra här hemma, trots att hemmet är en arbetsplats. Nästan ännu mer därför vill jag att det ska kännas lugnt och trivsamt.. Inte alltid så lätt men just nu går det väldigt fint.. Pratar mycket om det i inredningspodden. Längtar tills avsnittet kommer ut. ???
Hur som helst dagen började inne på Dunis rum. Som jag skrev på instagram : man blir väldigt misstänksam när både barn och hund är helt knäpptysta. Smög mot Dunis rum för att se vad de höll på med ( helt säker på att det var hyss på gång ) men nej.. Duni stod lugnt och lekte med en liten dock i sängen och Gösta låg nedanför/i sängen. Och var bara med, höll lite koll lixom. Där Duni är, är också Gösta. De sitter mer eller mindre ihop. ?

Duni hade snott Jullis t-shirt som hon glatt skrotade runt i. ? Bästa nattlinnena är storasyrrornas t-shirtar.

Hade ett lunchmöte som jag sett fram i mot, men det blev tyvärr inställt men vi ska ses i nästa vecka istället. Tur i oturen så fick jag luncha med lillasyster i stället ❤️ väldigt mysigt.
I dag är det redan fredag, dagarna går fort när man har alla älsklingar hemma. Nästa vecka börjar skola och förskola igen.. delade känslor inför det. Tycker det är så mysigt när alla är samlade hemma tillsammans. Meeen jag vet att alla mina små längtar tills de börjar igen, att få träffa alla kompisar igen.

Puss Ditte

7 kommentarer om “Att känna ett lugn

  • dittesvanfeldt says:

   Jag brukar svara på det mesta.. vad undrar du över så kan jag svara här. ☺️

   • Frida says:

    Jag har aldrig fått svar på något jag frågat eller kommenterat på dina händelser ☺️ Men du gör ju såklart som du vill och orkar men ganska viktig fråga då jag gärna väljer att följa människor som ger tillbaka lite och svarar ?

    • dittesvanfeldt says:

     Ja då måste du ha hamnat mellan stolarna för jag svarar som sagt nästan på allt och alla… men som jag skrev i tidigare kommentar, ställ din fråga här så ska jag se om jag kan hjälpa dig? ☺️

 1. Carro says:

  Alltså, de där två är så söta att man smälter. Älskar bilderna på dem! Fortsätt dokumentera deras upptåg. Följer dig både här och på instagram. Kram

 2. Emeli says:

  Ni ser ut att ha ett otroligt vackert hem!?? Du är en stor inspiration? Varifrån kommer den beiga(?) pläden du haft i soffan på någon bild? Den ser ut att ha ”tofsar” i vävningen och ser superfin ut?✨ Ha en fin kväll!

  • dittesvanfeldt says:

   Jag vet inte, finns ingen lapp och jag fick den av en vän ?❤️ tack snälla du. ??❣️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.