Att känna sig otillräcklig

Hej.
Ingen glad dag idag, trodde Della skulle få slippa sjukhuset denna gång men icke.. Känner mig otillräcklig, ganska ofta men i vardagen så har jag lyckats acceptera det, men inte när det blir så här. Vill finnas där för David som ett stöd i allt det jobbiga som händer när man är på  ett sjukhus i ett akutrum med sin dotter, vill finnas där för Della, vill att hon ska känna min närhet och kanske kunna finna lite lugn och tröst i det. Önskar att jag kunde klona mig, så att den ena Ditte kunde följa med i ambulansen tillsammans med Della och David medans den andra Ditte var kvar hemma tillsammans med Jouline och Truls. Det går ju inte, tyvärr.. för det hade underlättat en hel del.
Istället får jag stå och titta ut genom fönstret när den gula bilen åker i väg med två av dem jag älskar mest, igen.. det har hänt allt för många gånger nu. Jag skulle ljuga om jag skrev att man vänjer sig, för det gör man nog aldrig.
Hennes natt hade i varjefall varit helt okej, sovit mycket och biva hade kommit för att suga bort slem vilket hade gett bra effekt. <3 Nu sover hon igen så då tänkte även jag passa på att sova lite till.. Har precis varit ute med Truls och gett Julli frukost på sängen. <3
Tacksam för det här lilla goset som alltid ska ligga nära nära eller helst uppe på mitt huvud när vi ska sova, speciellt nu när jag mest ligger i sängen hela dagen. <3

Puss Ditte

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.