Att proppa i sitt barn mediciner..

Låt oss vara ärliga.. Man gillar ju verkligen inte att ge sitt barn en massa skit.. Ingen förälder kan ju tycka det är toppen med konserveringsmedel i mat, syntetiskt godis/snacks eller mediciner där du får en lista över biverkningar som räcker härifrån till Haparanda. Jag försöker, från morgon till kväll att vara den bästa mamman jag kan till mina barn. Vem gör inte det lixom?

Men När jag får listan över mediciner som är slut till Della och behöver åka ner till apoteket för att hämta ut nytt.. så knyter det sig i magen. Varje gång. Jag får sånt jäkla ångest påslag när jag står där nere att jag i bland fått sätta mig ner för att det känns som att jag ska svimma. Det är så mycket mediciner, många som inte direkt är i alvedon klassen. Att behöva stoppa i sitt barn alla olika preparat, det vill nog ingen. Och det i sig är en sorg. Att vi behöver det. Varje gång så slår det mig hur sjuk hon faktiskt är.. och varje gång går jag därifrån med jordens klump i magen och en känsla av orättvisa.

När någon frågar mig ”om du fick en önskan vad skulle det vara?” Så kommer mitt svar alltid att vara ” att Della fick vara frisk.. att hon skulle få slippa alla krämpor och mediciner. ”

Jag är trött. Men så hjärtans glad över att hon är min. ??❤️

Puss Ditte

9 kommentarer om “Att proppa i sitt barn mediciner..

 1. David says:

  Bästaste mamman och jag vet att hon inte skulle leva om du inte var hennes ❤️❤️❤️❤️❤️❤️ Du är starkast och bäst. Älskar dig ❤️❤️ / David

 2. Lynn says:

  Vilken fantastisk bild på er! David, dina ord gjorde mig väldigt berörd. Jag känner inte er men man kan ta på kärleken och respekten som ni visar varandra. Så imponerad av er styrka. ❤️

 3. Charlotta says:

  Åhh Ditte! Du skriver alltid så fint!
  Jag blir rörd och berörd av dina texter och så många gånger som du påminner mig om vad som faktiskt är viktigt här i livet. Tack för att du delar med dig❤️
  Fantastisk bild på dig och Della!

 4. Kristin says:

  Fantastiska människa. Vilka krigare ni är. Förstår din känsla.
  Er kärlek och styrka kommer kunna flytta berg!
  Kramar❤️

 5. Ulrika says:

  Följer dig och din familj och beundrar verkligen er kämparglöd. Förstår att ni inte bara har glada och vackra stunder men det är tydligt att ni har mycket kärlek till varandra och en enorm kämparanda. Tänker på er ibland när jag inte ens orkar tömma diskmaskinen, skäms lite, och rycker sedan upp mig. Hoppas ni snart slipper sjukstugan. /Ulrika

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.